Nieuws

Succesvolle sponsortrip van VSCO’61 naar Bredewold en PEC Zwolle

woensdag 12 december 2018

Afgelopen zaterdag kregen de sponsors van VSCO’61 een mooie trip voorgeschoteld, die begon met de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Horst, aansluitend een bezoek aan het veertig jaar bestaande bedrijf Bredewold, creatie, web & print in Wezep en daarna het eredivisieduel PEC Zwolle - Ajax. Het werd een boeiende en zeer geslaagde sponsordrieluik, die door de ruim vijftig sponsoren buitengewoon werd gewaardeerd.

VSCO’61 organiseert regelmatig interessante en leuke sponsoruitjes. De sponsorcommissie had ook dit keer weer een gevarieerd, interessant en aantrekkelijk programma samengesteld. Met de competitiewedstrijd VSCO’61 tegen FC Horst als aftrap werd een duel bekeken dat vanaf begin tot eind boeiend was en de thuisclub een mooie en terechte 2-1 zege opleverde. Hierna vertrokken de sponsors met een luxe touringcar van Hendriks naar het jubilerende bedrijf Bredewold, creatie, web & print in Wezep.

Na een toost op het veertigjarig bestaan van Bredewold, sterk in creatie, web en print presenteerden Gerben en Jeika Bredewold hun succesvolle onderneming. Daarna volgde er een interessante rondleiding door de directie en Fred Mensink met uitleg over het studio- en het drukwerk, waarbij ook de allernieuwste aanwinst, de HP Indigo 7900 Digital Press, werd gepresenteerd. Stersponsor Slagerij van Guilik verzorgde een uitstekend koud en warm buffet in de drukkerij. Sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder bedankte hier alvast de vele meegereisde sponsors hartelijk voor hun support aan de club. Bredewold en Slagerij van Guilik werden extra bedankt voor hun royale bijdrage aan deze unieke en succesvolle sponsortrip.

Met de overhandiging van een leuke jubileumattentie van Bredewold sloot het sponsorgezelschap het geslaagde bedrijfsbezoek af, waarna de reis werd voortgezet naar PEC Zwolle, dat een Ajax in vorm trof voor de competitie. Het was duidelijk dat de Amsterdammers over veel meer kwaliteiten beschikte dan de Zwollenaren. Desondanks verweerde PEC Zwolle zich knap, maar moest uiteindelijk toch met 4-1 zwichten. Na de wedstrijd werd er nog gezellig over de wedstrijd nagepraat in de Business-lounge en de geslaagde dag. Rond de klok van elven vertrokken de sponsors tevreden huiswaarts. VSCO’61 en de sponsorcommissie kijken terug kijken op een prachtige en geslaagde sponsortrip.

De foto’s zijn gemaakt door Dik Leusink, Jan Borgers, Rinze Kaatman en Lammert Vlieger.

Bekijk de foto's
Succesvolle sponsortrip van VSCO’61 naar Bredewold en PEC Zwolle
10/06 09:15 Swift '64 MO15-1 - VSCO '61 MO15-1
DOS Kampen JO19-2 1 - 1 VSCO '61 JO19-1
SVO Deventer'21 MO20-2 1 - 0 VSCO '61 MO20-1 (9-tal)
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.