Nieuws

Let’s Play Darts

zaterdag 15 december 2018

Vrijdag 28 december 2018 organiseert de Supportersvereniging V.S.C.O. weer haar jaarlijkse darttoernooi in de kantine van VSCO’61. Net als alle andere jaren zullen ze weer hun uiterste best doen ook van dit toernooi een groot succes te maken en een gezellige middag en avond te organiseren voor zowel deelne(e)m(st)ers als toeschouwers.

Het toernooi begint om 14.00 uur met poulewedstrijden en daarna wordt er in een winnaars- en verliezerspoule verder gespeeld.

Deelname aan dit toernooi is normaliter alleen voor leden van de supportersvereniging, maar dit jaar is het toegankelijk voor alle leden van VSCO’61.

Dit Toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsors

  • Bakker Tuinen Oldebroek
  • Kolthoorn & Smit Installaties Oosterwolde
  • THIJSSTOEL.NL  Wezep
  • Boeve & van Dorp Administratie en Advies
  • Topslagerij Van de Weg Oosterwolde
  • Dartbanenverhuur Oosterwolde

 Geïnteresseerde darters worden van harte uitgenodigd zich in te schrijven. Uiteraard zijn alle belangstellenden van harte welkom het toernooi te aanschouwen en de gezelligheid van onze dartsport en de kantine van VSCO’61 te proeven. Tevens word ter een verloting gehouden, waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Deelne(e)m(st)ers kunnen zich via telefoon of per app aanmelden bij Henk van Os op 06 - 225 08 593 t/m woensdag 26 december 2018. De kosten voor inschrijving voor het singletoernooi zijn € 10,- . Dit is inclusief een aantal loten.

Bulls Eye Greetings
Supportersvereniging V.S.C.O.