Nieuws

Bredewold. Creatie, web & print verlengt Cosponsorcontract

zaterdag 15 december 2018

Voorafgaand aan het bedrijfsbezoek van ruim vijftig sponsors van VSCO’61 aan het veertigjarige Wezepse bedrijf Bredewold. Creatie, web & print ondertekenden afgelopen zaterdag Gerben en Jeika Bredewold en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de vernieuwde Cosponsorovereenkomst. Als blijk van grote dank en waardering bood VSCO’61 haar trouwe sponsor een fraai bloemstuk en de bekende VSCO’61 designbal aan.

Geert Bredewold startte in 1978 aan de Stationsweg in Wezep met een drukkerij. Dit werd in 1985 uitgebreid met een uitgeverij voor boekwerken. Zo werd in 1986 het jubileumboek ‘25 jaar VSCO, van aardappelveld tot sportpark De Heughte’ uitgegeven. Na toenemende groei werd in 2002 het huidige pand aan de Rondweg te Wezep betrokken.

Inmiddels is Bredewold in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend en solide bedrijf in de regio met landelijke bekendheid voor creatie, web en print. Waar het accent in de beginjaren vooral lag op drukwerk, houdt het bedrijf zich nu ook bezig met adviseren, ontwerpen en vormgeven van zowel online als offline media. Dat wordt gedaan met een team van 20 enthousiaste medewerkers, die allen met hun eigen specialisme zorgen dat Bredewold is wat het nu is: een goedlopend, creatief en productief bedrijf.

Vanaf de start maakt VSCO’61 al gebruik van de diensten van Bredewold. Naast het verenigingsdrukwerk wordt ook nauw samengewerkt tussen de partners om periodiek het clubmagazine ‘Op de Heughte’ uit te geven en jaarlijks de presentatiegids en het business magazine. Bredewold creatie, web & print is tevens al vele jaren betrokken als trouwe sponsor van VSCO’61.

Het aflopende Cosponsorcontract is onlangs geëvalueerd. Hieruit volgde dat de partners weer een duurzame verbintenis met elkaar hebben afgesproken. Het resultaat is een ge-update Cosponsorovereenkomst in de vorm van een vijfjarig sponsorcontract. Afgelopen zaterdag werd dit officieel beklonken in het bedrijfspand van Bredewold voorafgaand aan het bedrijfsbezoek van ruim vijftig sponsors van VSCO’61. Hiertoe ondertekende Gerben en Jeika Bredewold en sponsorcommisielid Lammert Vlieger namens VSCO’61 de nieuwe Cosponsorovereenkomst.

Als blijk van dank en waardering voor de duurzame samenwerking en sponsoring bood VSCO’61 de trouwe Cosponsor een fraai bloemstuk en de VSCO’61-Designbal aan.

Onze Cosponsor is te vinden via:

Bredewold. Creatie, web & print
Rondweg 76, 8091 XK  Wezep
Postbus 86, 8090 AB  Wezep
T: 038 - 376 33 90
F: 038 - 376 53 03
E: info@bredewold.nl
www.bredewold.nl   

Volg Bredewold op: Facebook - Twitter - LinkedIn

De foto’s zijn gemaakt door Herman van der Wal.

Bekijk de foto's
Bredewold creatie, web & print verlengt Cosponsorcontract