Nieuws

JUMBO Elburg sponsort trainingspakken VSCO’61 5

woensdag 13 maart 2019

Afgelopen zaterdag werd VSCO’61 5 door JUMBO Elburg aangenaam verrast door de overhandiging van prachtige special design trainingspakken. Filiaalmanager Henry van Oene en zijn vrouw Bea overhandigden de pakken officieel voor de bekende gele supermarktborden langs het hoofdveld op sportpark De Heughte. Ondanks stevige maartse buien was het enthousiasme groot, waarna aanvoerder Tjalke Schuurmans namens het vijfde elftal JUMBO hartelijk dank zegde en als blijk van grote waardering een mooi boeket bloemen en een stormparaplu van VSCO’61 overhandigde. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht dank uit voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste JUMBO veel succes toe.

Ook op de Noord Veluwe is JUMBO een populaire supermarkt. Net buiten de mooie historische stadskern van Elburg bevind zich JUMBO Elburg. Een supermarkt met een grote aantrekkingskracht voor veel klanten in de regio. Er werken ruim 80 personen bij deze ‘gele’ supermarkt. Mede door het vertrouwde gezicht van VSCO’er Johan Reurink bij JUMBO Elburg is de supermarkt ook nadrukkelijk in beeld bij VSCO’61. JUMBO Elburg was al enige tijd reclamebordsponsor van de ‘Kanaries’ en is sinds september 2018 ook sporttassensponsor van VSCO’61 5.

Afgelopen zaterdag werd dit team opnieuw verrast door JUMBO door de overhandiging van special design trainingspakken. Onder stevige maartse buien overhandigden filiaalmanager Henry van Oene en zijn vrouw Bea de prachtige pakken op sportpark De Heughte officieel aan de spelers. Met veel enthousiasme werden de trainingspakken in ontvangst genomen, waarna aanvoerder Tjalke Schuurmans namens het vijfde elftal zijn dank uitsprak. Hij bood de nieuwe trainingspakkensponsor een fraai boeket bloemen en een originele stormparaplu van VSCO’61 aan als blijk van grote waardering. Ook sponsorcommissielid  Lammert Vlieger bedankte JUMBO namens VSCO’61 voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste de supermarkt veel zakelijk succes toe.

U vindt JUMBO Elburg op

Zwolscheweg 1
8081 CG Elburg
T: 0525 - 63 71 60
www.jumbo.com

JUMBO Elburg is ook via Facebook en Twitter te volgen

Bekijk de foto's
JUMBO Elburg sponsort trainingspakken VSCO’61 5
10/06 09:15 Swift '64 MO15-1 - VSCO '61 MO15-1
DOS Kampen JO19-2 1 - 1 VSCO '61 JO19-1
SVO Deventer'21 MO20-2 1 - 0 VSCO '61 MO20-1 (9-tal)
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.