Nieuws

JUMBO Elburg sponsort presentatiejacks en polo’s VSCO’61 5

zondag 27 oktober 2019

Afgelopen zaterdag werd VSCO’61 5 door JUMBO Elburg opnieuw verrast met de overhandiging van prachtige special design presentatiejacks en polo’s. Filiaalmanager Henry van Oene overhandigde de kleding officieel op sportpark De Heughte. Onder een heerlijk herfstzonnetje was het enthousiasme van het team groot, waarna aanvoerder Tjalke Schuurmans en elftalleider Jaap Schreurs namens het vijfde elftal JUMBO hartelijk dankzegden en als blijk van grote waardering een fraai bloemstuk overhandigden. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht namens VSCO’61 dank uit voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste Jumbo veel zakelijk succes toe.

Ook op de Noord Veluwe is JUMBO inmiddels een veel geziene supermarkt. Net buiten de mooie historische stadskern van Elburg bevindt zich JUMBO Elburg. Een supermarkt met een grote aantrekkingskracht voor vele klanten in de regio. Er werken ruim 80 personen bij deze ‘gele’ supermarkt. Mede door het vertrouwde JUMBO-gezicht van Johan Reurink is de supermarkt ook nadrukkelijk in beeld bij VSCO’61.

Om elkaar te steunen is JUMBO Elburg enige tijd geleden reclamebordsponsor geworden van de ‘Kanaries’. Sinds september 2018 is Jumbo tevens sponsor van VSCO’61 5 en heeft het elftal al trainingspakken en sporttassen mogen ontvangen. Afgelopen zaterdag werd dit team opnieuw verrast door JUMBO met de overhandiging van special design presentatiejacks en polo’s. Onder een heerlijk herfstzonnetje overhandigde filiaalmanager Henry van Oene de fraaie special design presentatiejacks en polo’s officieel op sportpark De Heughte aan het team. Met veel enthousiasme en applaus werd dit sportieve gebaar van JUMBO begroet, waarna aanvoerder Tjalke Schuurmans en elftalleider Jaap Schreurs dank uit spraken en de sponsor een fraai bloemstuk overhandigden als blijk van grote waardering. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte JUMBO namens VSCO’61 voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste de ‘gele supermarkt’ veel zakelijk succes toe.

U vindt JUMBO Elburg op

Zwolscheweg 1
8081 CG Elburg
T: 0525 - 63 71 60
www.jumbo.com

JUMBO Elburg is ook via Facebook en Twitter te volgen.

De foto’s zijn gemaakt door Susanne Stange.

Bekijk de foto's
JUMBO Elburg sponsort presentatiejacks en polo’s VSCO’61 5
10/06 09:15 Swift '64 MO15-1 - VSCO '61 MO15-1
DOS Kampen JO19-2 1 - 1 VSCO '61 JO19-1
SVO Deventer'21 MO20-2 1 - 0 VSCO '61 MO20-1 (9-tal)
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.