Nieuws

Royal Steensma BV sponsort trainingspakken VSCO’61 7

vrijdag 29 november 2019

Op de verjaardag van eigenaar Alfred Bruin werd VSCO’61 7 afgelopen zaterdag aangenaam verrast door Royal Steensma uit Leeuwarden. Onder mooie herfstachtige omstandigheden ontvingen de spelers op sportpark De Heughte nieuwe trainingspakken. De dank van het zevende was bijzonder groot en als blijk van grote waardering bood aanvoerder Edward Hulleman de trouwe sponsor een fraai bloemstuk aan. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht namens VSCO’61 de hartelijk dank over aan Royal Steensma voor dit prachtige sportieve gebaar en wenste het bedrijf veel succes toe.  

Al 180 jaar is Royal Steensma als toeleverancier met een breed assortiment bakkerijartikelen, unieke kennis, flexibiliteit en maatwerk in staat haar afnemers optimaal te ondersteunen in hun bedrijfsvoering en/of productieprocessen zodat zij een hoger rendement behalen. Royal Steensma is een sparringpartner voor haar klanten, die zij altijd centraal zet. Het bedrijf levert niet alleen de juiste producten, maar biedt ook ondersteuning op maat. Als bedrijf onderhouden ze nauwe contacten met haar doelgroepen en delen zij actief kennis over trends in de bakkerijmarkt, andere producten en nieuwe kansen.

Met die mentaliteit ontwikkelt de R&D-afdeling ook nieuwe ideeën voor de levensmiddelenindustrie, die excelleren door praktische toepasbaarheid. Met een royale standaard productlijn in diverse productgroepen en met de flexibiliteit van eigen, moderne productieafdelingen in Leeuwarden, Franeker, Vlaardingen en Elst kan elke gewenste vraag worden ingevuld. Klanten die op zoek zijn naar specifiek op hun bedrijfsvoering afgestemde recepturen of verpakkingen, vinden in Royal Steensma een ideale partner. De term: Talent for Taste is dan ook heel toepasselijk.

Het productenassortiment bestaat o.a. uit banketmixen, broodspecialiteiten, chocoladecoatings, citrusrasp en pulp, kleurstoffen, marsepein, roompoeders, spijzen, aroma’s, vruchtenvullingen, gelei en jams.

Royal Steensma Directeur en eigenaar Alfred Bruin houdt naast zijn werk ook van het voetbalspelletje en slaat wekelijks geen training of wedstrijd over. In het zevende elftal van VSCO’61 staat hij met zijn flegmatieke traptechniek, inzet, doorzettingsvermogen en enthousiasme al weer vele jaren zijn mannetje. Omgeven door vele jonge talentvolle spelers weten Alfred en zijn team mooie resultaten met het zevende elftal neer te zetten.

Vanwege het kampioenschap in het seizoen 2018-2019 beloonde Royal Steensma het zevende team met nieuwe trainingspakken. Afgelopen zaterdag was het moment aangebroken om de trainingspakken officieel in ontvangst te nemen. Op een prachtig herfstachtig sportpark De Heughte overhandigde Algemeen directeur & eigenaar van Royal Steensma en speler van het zevende Alfred Bruin de modern gestylde trainingspakken aan de spelers. Als blijk van dank en waardering bood aanvoerder Edward Hulleman een fraai bloemstuk aan. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte de jarige Alfred Bruin namens VSCO’61 voor dit uitermate mooie sportieve gebaar en wenste Royal Steensma veel succes toe.

Ongetwijfeld geïnspireerd door de stijlvolle trainingspakken wist VSCO’61 7 een spannend en aantrekkelijk duel tegen koploper ZAC 8 met 2-1 te winnen.

Royal Steensma heeft haar hoofdvestiging in Leeuwarden:

Galvanistraat 1
8912 AX Leeuwarden
T: 088 - 163 20 00
E: info@steensma.com
www.steensma.com

Ook te volgen via Facebook en Twitter.

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk

Bekijk de foto's
Royal Steensma BV sponsort trainingspakken VSCO’61 7
10/06 09:15 Swift '64 MO15-1 - VSCO '61 MO15-1
DOS Kampen JO19-2 1 - 1 VSCO '61 JO19-1
SVO Deventer'21 MO20-2 1 - 0 VSCO '61 MO20-1 (9-tal)
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.