Nieuws

GMC-Gemaco Beveiliging sponsort tassen VSCO’61 7

zondag 12 januari 2020

Tijdens de Wintersportdag op zaterdag 4 januari is het zevende elftal van VSCO’61 aangenaam verrast door de sportieve gift van sporttassen door GMC-Gemaco Beveiliging uit Elburg. Directeur Gerrit Meijer van GMC was op sportpark De Heughte om de tassen officieel te overhandigen, waarna aanvoerder Alfred Bruin de tassensponsor bedankte en een fraai bloemstuk aanbood als blijk van waardering. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht namens VSCO’61 een dankwoord uit en wenste GMC-Gemaco Beveiliging veel succes.

Beveiligen vanuit een passie voor beveiliging
, dat is de slogan waarmee GMC-Gemaco Beveiliging zich presenteert. Het klinkt zo vanzelfsprekend. Bij GMC-Gemaco Beveiliging wordt dagelijks stil gestaan hoe beveiliging in zijn algemeenheid en in detail efficiënter, professioneler en dus beter kan. Het beveiligingsbedrijf werkt met uitstekend opgeleide en getrainde beveiligers en bovenal ook met mensen die passie voor het vak hebben. GMC-Gemaco Beveiliging staat klaar bij alle voorkomende diensten op het gebied van beveiliging, bijvoorbeeld bij horeca, evenementen, trouw- en rouwplechtigheden, bouwactiviteiten en objectbeveiliging.

Eigenaar/directeur Gerrit Meijer heeft ook een liefde voor de voetbalsport en dan VSCO’61 in het bijzonder. Na jaren met veel plezier te hebben gevoetbald bij ‘De Kanaries’ is hij mede door blessureleed gestopt met de actieve sport, maar volgt de club als supporter nog steeds op de voet.

De connectie met VSCO’61 7 bracht het beveiligingsbedrijf er opnieuw toe sporttassen te sponsoren. Zaterdag 4 januari was dan het moment, dat de GMC-directeur tijdens de Wintersportdag van de club, de mooi gestileerde sporttassen officieel overhandigde. De pupillen van teamleider Ronnie Broekhuis waren erg verguld met dit sportieve gebaar. Aanvoerder Alfred Bruin sprak zijn dank uit en overhandigde een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte de tassensponsor namens VSCO’61 en wenste het beveiligingsbedrijf veel succes toe.

De sporttassensponsor van VSCO’61 kunt u bereiken via:

GMC-Gemaco Beveiliging
Pijlkruid 2
8081 SJ  Elburg
T: 06 - 512 69 042
E: info@gemacobeveiliging.nl
www.gemacobeveiliging.nl


De foto’s zijn gemaakt door Clubfotograaf Dik Leusink.

Bekijk de foto's
GMC-Gemaco Beveiliging sponsort tassen VSCO’61 7
10/06 09:15 Swift '64 MO15-1 - VSCO '61 MO15-1
DOS Kampen JO19-2 1 - 1 VSCO '61 JO19-1
SVO Deventer'21 MO20-2 1 - 0 VSCO '61 MO20-1 (9-tal)
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.