Nieuws

Landbouwbedrijf E. van Wijhe sponsort sporttassen JO12-1

dinsdag 11 februari 2020

Afgelopen week werd VSCO’61 JO12-1 aangenaam verrast door Landbouwbedrijf E. van Wijhe uit Oosterwolde, die het team voorzag van sporttassen met opvallende reclame. Naast Landbouwbedrijf E. van Wijhe zijn ook de websites Rundveedrijfmest.nl en Weidevogelhooi.nl met logo’s zichtbaar op de fleurige tassen. Aanvoerder Jesse Boeve bedankte namens het team de nieuwe tassensponsor en bood als dank en waardering een fraai bloemstuk aan Evert en Fransien van Wijhe. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger en trainer Dominique van de Grift brachten dank uit voor dit sportieve gebaar en wensten het landbouwbedrijf veel succes.

Al van jongs af aan is Evert van Wijhe actief met het houden van schapen en de handel in foerage en mest. Als zelfstandig ondernemer weet Evert samen met zijn vrouw Francien een florerend landbouwbedrijf te ontwikkelen. Onderdeel van hun bedrijf is rundveedrijfmest.nl. Door uitsluitend gebruik te maken van rundveedrijfmest worden op een verantwoorde wijze landbouwproducten geteeld, die ingezet worden in de melkvee- en paardenhouderij. Het landbouwbedrijf streeft naar een efficiënte werkwijze met korte lijnen zonder tussenhandel.

Naast rundveedrijfmest telen zij op het landbouwbedrijf verschillende gewassen, waaronder ruwvoer en snijmais voor de melkveehouderij. En weidevogelhooi voor de paardenhouderij: weidevogelhooi.nl.

Het landbouwbedrijf levert hoge en constante kwaliteit voer doordat alle producten die vermarkt worden van de eigen landbouwgronden komen. Doordat de zonen actief zijn bij VSCO’61 wilde het bedrijf ook graag de club ondersteunen via sponsoring. Na overleg met de jeugd- en sponsorcommissie werd gekozen voor sporttassensponsoring van JO12-1. Afgelopen week was het dan zover. Evert en Francien van Wijhe waren naar sportpark De Heughte gekomen om de moderne tassen officieel te overhandigen. Het enthousiasme was groot. Aanvoerder Jesse Boeve bedankte namens het team de nieuwe tassensponsor en overhandigde als blijk van waardering een fraai bloemstuk. Ook trainer Dominique van de Grift en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dank uit voor dit uitermate sportieve gebaar en wensten het landbouwbedrijf veel succes.

De tassensponsor van VSCO’61 JO12-1 is bereikbaar via:

Landbouwbedrijf E. van Wijhe
Grachtenweg 15
8097RD Oosterwolde (Gld)
T: 06 - 202 18 308
E: info@rundveedrijfmest.nl
www.rundveedrijfmest.nl
www.weidevogelhooi.nl


De foto’s zijn gemaakt door Erwin ten Hove.

Bekijk de foto's
Landbouwbedrijf E. van Wijhe sponsort sporttassen JO12-1