Nieuws

Door Dorine nieuwe reclamebordsponsor

maandag 18 mei 2020

Het sponsorgilde van VSCO'61 is net voor de coronacrisis uitgebreid met reclamebordsponsor Door Dorine Sport- en Wellnessmassage uit Elburg. Op sportpark De Heughte overhandigde Dorine Verheul daartoe de mooi gestylde borden officieel aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. De club is blij en trots op de nieuwe reclamebordsponsor en bood Door Dorine Sport- en Wellnessmassage als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk aan en wenste het jonge bedrijf veel zakelijk succes toe. Door de coronacrisis is de publicatie nu pas in gang gezet daar Door Dorine deze week weer is geopend en ook bij VSCO’61 is de bal weer gaan rollen.

Eigenaresse Dorine Verheul spreekt enthousiast over haar sponsoring aan VSCO’61. “Ik hoop op deze manier nog meer klanten naar mijn praktijk in Elburg te trekken. Dat gaat dan vooral om sportmassages maar ook voor diverse behandelingen op het gebied van wellness kun je bij mij terecht”, licht zij toe.

Door Dorine Sport- en Wellnessmassage bestaat nu bijna één jaar in de huidige vorm. “Ik ben heel blij met mijn praktijk in de Smedestraat in hartje Elburg Het is mooi centraal gelegen en goed bereikbaar per fiets of auto”, vertelt Dorine. “Ik heb bewust gekozen voor VSCO. Het is een actieve club die veel voor haar leden doet. Maar ook de adverteerders en sponsoren worden nooit vergeten. Deze samenwerking versterkt partijen en maakt gebruik van de kwaliteiten van de ander, dat is denk ik in deze tijd heel belangrijk.”

Dorine is gediplomeerd sportmasseur en heeft ruime ervaring in de wellnessbranche. “Ik heb enorm veel geleerd de afgelopen jaren en heb heel veel verschillende specialisaties gevolgd.” Cliënten kunnen bij Dorine behandeld worden voor hoofdpijn, nek- en schouderklachten of een massage bij Fibromyalgie, maar ook zwangerschapsmassage of hotstonebehandelingen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast heeft zij de opleiding tot sportmasseur en verzorger afgerond en weet dus van de hoed en de rand als het op sportblessures aankomt.

“Ik kijk uit naar de komende jaren als sponsor van de mooie club VSCO’61. We zijn nog in gesprek over mogelijkheden tot verdere samenwerking”, aldus Dorine.

Na de officiële overhandiging van de mooi gestylde reclameborden (met de in het oog springende handjes) werd Door Dorine als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk overhandigd en werd het jonge bedrijf veel succes toegewenst.

Helaas hebben door de coronacrisis de activiteiten van Door Dorine ruim 2 maanden stilgelegen, maar aflopen week was het moment daar om weer te mogen beginnen.

“In het nieuwe normaal is het weer helemaal bij het oude. Ik heb het vanaf dag één druk en ben erg blij dat ik mijn vak weer mag uitoefenen”, besluit een enthousiaste en zielsgelukkige Dorine Verheul.

In Hartje Elburg is Door Dorine te vinden op:

Door Dorine Sport- en wellnessmassage
Smedestraat 15
8081 EG Elburg
T: 06 - 449 28 504
www.doordorinemassage.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Door Dorine nieuwe reclamebordsponsor