Nieuws

Gerben Logtenberg nieuwe keeperstrainer VSCO’61

dinsdag 02 juni 2020

Gerben Logtenberg, oud-keeper va o.a. Sportclub Teuge en CSV Apeldoorn wordt met ingang van het nieuwe seizoen keeperstrainer van VSCO’61. Zowel Gerben als VSCO’61 verheugen zich op de samenwerking.

Gerben begon al met keepen in de e-elftallen van Geinoord uit Nieuwegein. Daarna doorliep hij alle selectie-elftallen in de jeugd van SDV Barneveld om vervolgens de overstap te maken naar CSV Apeldoorn, waar hij maar liefst 8 seizoen in het eerste elftal keepte. Na 2 seizoenen ZVV Apeldoorn en enkel jaren sabbatical heeft hij nog van zijn 34ste tot 42ste jaar gekeept in het eerste elftal van Sportclub Teuge. De voorbije 4 seizoenen is hij keeperstrainer geweest bij CSV Apeldoorn.

Gerben is een bewonderaar van de stijl van keepen van bijvoorbeeld Ter Steegen, De Gea en Neuer, moderne keepers die meevoetballen. Op de trainingen overlegt hij veel met de keepers om in te spelen op hun wensen. Door op internet te speuren naar nieuwe manieren en vormen van trainen tracht hij zijn trainingen afwisselend en interessant voor de keepers te houden.

VSCO’61 wenst Gerben veel plezier en succes bij onze mooie club.