Nieuws

Timmerbedrijf R. Vlieger nieuwe reclamebordsponsor

maandag 08 juni 2020

VSCO’61 heeft afgelopen zaterdag Timmerbedrijf R. Vlieger uit Oldebroek mogen begroeten als nieuwe reclamebordsponsor. Op sportpark De Heughte overhandigde eigenaar Rennie Vlieger de fraai gestylde en opvallende reclameborden officieel aan bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel. Hij bood het timmerbedrijf een fraai bloemstuk aan als blijk van bijzondere dank en waardering door de club. Ook werd de onderneming veel succes gewenst in een uitdagende markt in de bouw.

Na eerst 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in de bouw is Rennie Vlieger in 2003 van start gegaan met Timmerbedrijf R. Vlieger met name gespecialiseerd op vrijwel alle (ver)bouwwerkzaamheden in en rond huis of bedrijf. Sinds maart 2008 is Timmerbedrijf R. Vlieger ook een ‘Erkend Leerbedrijf’. Bij het bedrijf is er veel mogelijk dankzij de ruime kennis en ervaring op het gebied van aanbouw en verbouw (inclusief het verzorgen van bouwtekeningen), nieuwbouw of renovatie van woning of schuur, carport, dakramen en dakkapellen, tegelwerk zoals badkamer, toilet, vloeren e.d., kozijnen plaatsen of vervangen, glas zetten, trappen maken en plaatsen, kastenwanden en restauratie van houtrot. Kortom: Totale verzorging van uw verbouwing inclusief stucwerk, loodgieterswerk, elektra, etc.

De betrokkenheid bij VSCO’61 is al van jongs af aan. Rennie voetbalde bij de club en was jaren selectiespeler. Toen hij startte met zijn timmerbedrijf werd de club ook al snel gesponsord met een advertentie. Toen zoon Dylan het voorbeeld van zijn vader als voetballer volgde werden zijn ouders de grootste supporters. Ook in materiële zin steunde Timmerbedrijf R. Vlieger het team van Dylan door de sponsoring van sporttassen. Zoon Dylan speelt al jaren wekelijks zijn partijtje voetbal bij VSCO’61 en is inmiddels via de jeugdelftallen uitgegroeid tot een vaardige en talentvolle selectiespeler.

Afgelopen zaterdag werd VSCO’61 aangenaam verrast door Timmerbedrijf R. Vlieger toen het de nieuwe reclameborden officieel kreeg overhandigd door eigenaar Rennie Vlieger. De opvallende en fraai gestylde borden werden met veel enthousiasme door bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel in ontvangst genomen. Op een prachtige A-locatie langs het hoofdveld op sportpark De Heughte zijn de borden vervolgens aangebracht. Na de fotoshoot bedankte Sjoerd Kwakkel het timmerbedrijf heel hartelijk voor dit uitermate sportieve gebaar en overhandigde Rennie Vlieger een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering. Hij wenste het bedrijf namens de club veel zakelijk succes toe in de uitdagende en dynamische markt die de bouw momenteel kenmerkt.

De nieuwe reclamebordsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Timmerbedrijf R. Vlieger
Veenweg 21
8096 PL Oldebroek
T: 0525 - 68 58 58 / 06 - 502 53 065
E: info@timmerbedrijfvlieger.nl
www.timmerbedrijfvlieger.nl

Ook te volgen op Facebook via Timmerbedrijf R. Vlieger

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Timmerbedrijf R. Vlieger nieuwe reclamebordsponsor