Nieuws

Hubo Blaauw continueert sponsoring

woensdag 01 juli 2020

Deze week heeft Hubo Blaauw uit Wezep haar sponsoring met voetbalvereniging VSCO’61 gecontinueerd. Tevens presenteerden de eigenaren Janet en Cor Blaauw op sportpark De Heughte de nieuwe huisstijl van Hubo. Hiervoor overhandigden zij nieuwe reclameborden met het frisse en eigentijdse logo van Hubo aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Als blijk van dank en waardering ontving het echtpaar Blaauw een fraai bloemstuk.

Hubo is een winkelketen in doe-het-zelfartikelen, opgericht in 1969 en de eerste bouwmarktformule van Nederland. Hubo staat voor Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie. Er zijn thans ruim 160 Hubo-filialen in Nederland Eén ervan is het regionaal bekende filiaal Hubo Blaauw in Wezep.

Ooit in 1984 als verf- en behangwinkel begonnen door de ouders van Cor Blaauw is het daarna steeds meer verworden tot een heuse doe-het-zelfzaak.  In 2001 nam het echtpaar Janet en Cor Blaauw de zaak over en groeiden gestaag door tot de moderne dhz-zaak Hubo Blaauw van nu. Het huidige Hubo-team bestaat uit acht personen die gepassioneerde klussers zijn. “Wij nemen de tijd voor de klant en zijn gedreven om te helpen, ongeacht hoe ingewikkeld de klus ook is. Wij adviseren en plaatsen ook raamdecoraties, kastenwanden, zonweringen, etc. Wij onderscheiden ons verder door een ruime keuze in behang van alle topmerken en natuurlijk door onze professionele verfhoek waarin we Sigma en Sikkens dealer zijn. Kortom, voor al je klussen en doe-het-zelven ben je welkom in onze winkel. Hubo helpt”, aldus het enthousiaste en gedreven ondernemersechtpaar Blaauw.

Als voetballer heeft Cor ruim dertig jaar de kleuren van VSCO’61 vertegenwoordigd en was zelfs vele jaren selectiespeler. De liefde voor de club is altijd gebleven. Zijn bedrijf is bovendien sponsor. Deze week heeft Hubo Blaauw haar sponsoring weer gecontinueerd. Tevens presenteerde het echtpaar Janet en Cor Blaauw de nieuwe huisstijl van Hubo. Dit feestelijke moment vond plaats op sportpark De Heughte waar de nieuwe reclameborden met het frisse en eigentijdse Hubo-logo officieel werden overhandigd aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Met trots werden de borden in ontvangst genomen, waarna Hubo Blaauw als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk kreeg aangeboden door de club.

Reclamebordsponsor Hubo Blaauw is te vinden op:

Hubo Blaauw
Ruitersveldweg 27
8091 HR Wezep
T: 038 - 37 61 375
E: info@hubowezep.nl
www.hubo.nl/blaauw

Ook via Facebook en Instagram te volgen.

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Hubo Blaauw continueert sponsoring