Nieuws

VSCO'61 bekert tegen Nunspeet

vrijdag 11 september 2020

Zaterdag speelt VSCO’61 het derde en laatste bekerduel in de poule. Tegenstander is eersteklasser Nunspeet. De wedstrijd op sportpark De Heughte in Oosterwolde begint om 14:30 uur. Scheidsrechter deze middag is de heer Bjorn van der Veen.

Het bekerduel tegen Nunspeet is tevens het laatste bekerduel van dit seizoen voor De Kanaries. Na twee nederlagen tegen Lelystad’67 (0-4) en FC Jeugd (4-1) zijn de kansen verkeken om door te bekeren. Lelystad’67 heeft zich na twee overwinningen al geplaatst voor de knockoutfase. Het duel tussen FC Jeugd en Nunspeet, dat vanwege een coronabesmetting bij FC Jeugd werd afgelast, staat nu gepland voor 15 september. Het zal tussen deze beide ploegen gaan wie zich als tweede ploeg plaatst voor de volgende ronde.

Over ruim een week begint de competitie. VSCO’61 trapt dan af tegen FC Horst. Gelet op de resultaten tot nu toe lijkt het een zwaar seizoen te worden voor VSCO’61. Afgelopen dinsdagavond werd het oefenduel tegen derdeklasser VIOS Vaassen met 3-1 verloren. Na een goede eerste helft en een 0-1 voorsprong was de tweede helft ver onder de maat en ging de ploeg van hoofdtrainer Stephan Nuesink onderuit. Nog veel werk aan de winkel en hopelijk dat in de wedstrijd tegen Nunspeet aanknopingspunten worden gevonden om de competitie toch met enig vertrouwen tegemoet te zien.

De wedstrijdbal is VSCO’61 aangeboden door FD Houtbewerking op Maat uit Nunspeet.