Nieuws

Bouwbedrijf W. van Boven en Bouwmarkt De Meule sponsoren trainingspakken MO17

zondag 20 september 2020

Op een zonnige septemberavond werd het meidenteam VSCO’61 MO17-1 in nieuwe trainingspakken gestoken door Bouwbedrijf W. van Boven en Bouwmarkt De Meule uit Oosterwolde. Mede-eigenaar van deze ondernemingen Everhard Polinder was naar sportpark De Heughte gekomen om de trainingspakken officieel te overhandigen. Het enthousiasme van het team was groot en als blijk van dank en waardering bood aanvoerder Tess Vlieger de sponsors een fraai bloemstuk aan. Ook teamleider Margreet Heimensen, trainer/coach Tonnie Hofmeijer en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dank uit aan de trouwe sponsors voor dit uitermate sportieve gebaar en wensten hen veel succes.

In 1991 richtte Wim van Boven het bouwbedrijf op. Het bedrijf groeide gestaag en is een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Je kunt bij W. van Boven terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Schoonzoon Everhard Polinder heeft sinds 2012 de taken van Wim overgenomen.

In 1997 werd het bouwbedrijf uitgebreid met een doe-het-zelfzaak annex bouwmarkt genaamd De Meule. Dit bleek een gouden zet te zijn. Met een ruim en uitgekiend assortiment heeft De Meule voor zowel de beginnende als de ervaren klusser en ZZP’er de juiste producten. De slogan De Meule hef veule is een begrip geworden in de regio. De dagelijkse leiding van De Meule is in handen van Alex van Erven.

Op de plaats waar vroeger de karakteristieke korenmolen ‘De Zon’ stond, hebben beide ondernemingen een stevige groei doorgemaakt wat zich vertaald heeft  in de grootte van de huidige bedrijfspanden op een mooie en goed toegankelijke plaats in Oosterwolde.

Vanaf de start van zowel Bouwbedrijf W. van Boven als van Bouwmarkt De Meule hebben beide ondernemingen de plaatselijk voetbaltrots VSCO’61 duurzaam ondersteund. Naast het Cosponsorschap van de club hebben deze bedrijven ook het Meidenteam MO17-1 enige jaren geleden voorzien van een nieuwe wedstrijdoutfit. Afgelopen week werd dit meidenteam aangenaam verrast door beide sponsors door de overhandiging van trainingspakken. Op een zonovergoten sportpark De Heughte overhandigde mede-eigenaar van de ondernemingen Everhard Polinder de modern gestylde trainingspakken officieel aan het team. Met veel enthousiasme werd dit sportieve gebaar ontvangen waarna aanvoerder Tess Vlieger een fraai bloemstuk overhandigde als blijk van grote dank en waardering. Ook trainer/coach Tonnie Hofmeijer, teamleider Margreet Heimensen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dankwoorden uit aan de trouwe sponsors en wensten hun veel succes toe.

Beide sponsors van VSCO’61 vindt u op:

Bouwbedrijf W. van Boven
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde (Gld)
T:
0525 - 62 1382
E:
info@bouwbedrijfvanboven.nl
www.bouwbedrijfvanboven.nl

Bouwmarkt De Meule
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde (Gld)
T:
0525 - 62 10 70 (Bouwmarkt De Meule)
E:
demeuleoosterwolde@hotmail.com
www.bouwmarktdemeule.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.

Bekijk de foto's
Bouwbedrijf W. van Boven en Bouwmarkt De Meule sponsoren trainingspakken MO17