Nieuws

Superloterij Hart van Oosterwolde

zaterdag 31 oktober 2020

Jullie hebben vast gehoord van het plan Hart van Oosterwolde dat door de gemeenteraad van Oldebroek is vastgesteld. We zijn gestart met de benodigde procedures om zoals het er nu naar uitziet te starten met de bouw in februari 2021. VSCO heeft inmiddels het hybrideveld aangelegd als een deelproject van het plan Hart van Oosterwolde. Om de eigen inbreng vanuit Oosterwolde te financieren is er een superloterij gestart met 33.000 loten.

De loten kosten € 33,- per stuk en er zijn 33 fantastische prijzen te winnen. De hoofdprijs is een volledig ingerichte vakantiewoning ter waarde van € 150.000,-. De tweede prijs is een volledig elektrische auto ter waarde van € 31.000,-. Daarnaast zijn er dan nog 31 fantastische prijzen. Het totale prijzenpakket heeft een waarde van circa € 330.000,-. Wat de superloterij uniek maakt is dat de opbrengst van de loterij ten goede komt aan alle verenigingen en stichtingen in Oosterwolde.

Dus ook uw vereniging of stichting gaat profiteren van deze loterij. Als de loterij volledig wordt verkocht hebben we in Oosterwolde ongeveer € 600.000,- te verdelen onder de clubs. Verenigingen kunnen na de loterij voorstellen indienen bij St. Hart van Oosterwolde om projecten binnen uw vereniging/stichting mede te financieren. Ook voor bedrijven kan deze loterij een unieke mogelijkheid bieden als relatiegeschenk voor klanten of als onderdeel van het kerstpakket voor personeel.

Het is van groot belang dat deze superloterij gaat slagen, want dan gaan we er allemaal van profiteren in Oosterwolde. De loten zijn te koop via www.winhethuis.nl waar ook alle informatie staat over de loterij en ook bij Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde. Daarom willen wij u vragen deze loterij te ondersteunen en zo breed mogelijk bekend te maken. Mogen wij ook op uw steun rekenen?

Als vereniging, stichting of bedrijf kunt u ons ook laten weten of wij u mogen vermelden op de ondersteunings-lijst op onze website.

Bestuur St. Hart van Oosterwolde

Hendrik Jan Schoonhoven
Gerrit Jan Veldhoen
Henk van Os