Nieuws

Dickhof Rijwielen nieuwe subsponsor

maandag 12 oktober 2020

Het regionaal bekende Veluws Rijwielhuis Dickhof en VSCO’61 hebben deze week een nieuwe en opgewaardeerde sponsorovereenkomst afgesloten. Op sportpark De Heughte werd, met inachtneming van de reglementen, het driejarige sponsorcontract ondertekend door eigenaar Eddy Veldman en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel. De trouwe Oosterwoldse sponsor werd hartelijk bedankt voor de continuering van de ondersteuning aan VSCO’61 en kreeg als blijk van bijzondere waardering een mooi bloemstuk aangeboden.

Veluws Rijwielhuis Dickhof met vestigingen in Oosterwolde, Oldebroek, ’t Harde en Wezep staat al sinds jaar en dag bekend om de uitstekende kwaliteit & service op het gebied van rijwielen. Met een ruim aanbod van nieuwe en tweedehands fietsen, en een moderne werkplaats, kan Dickhof rijwielen vrijwel iedere klant op weg helpen. Het huidige aanbod van stads- en racefietsen is inmiddels al geruime tijd uitgebreid met o.a. e-bikes, speed pedelecs, accessoires en meer. Met ruime openingstijden en vakbekwaam personeel zijn de winkels erg toegankelijk, iets wat klanten blijven waarderen.

Wat dit unieke karakter versterkt is de sociale binding. Niet alleen met klanten, maar ook met de omgeving. Hoewel deze periode van eenieder veel vraagt, geeft Eddy het volgende aan. “De huidige omstandigheden vragen van iedereen aanpassingen. Door hier op een juiste manier en begripvol mee om te gaan, hopen wij iedereen op een gepaste manier te kunnen helpen.” Daarmee staat Dickhof Rijwielen ook in deze periode dicht bij haar klanten.

De combinatie van deze betrokkenheid en de waardering voor de voetbalclub VSCO’61, hebben dan ook geleid tot een opwaardering en continuering van de sponsoring aan de club. Zowel Dickhof Rijwielen als VSCO’61 blijven graag aan elkaar verbonden vanwege de vele overeenkomsten die er zijn. Dit besluit is er dan ook een die past bij de prettige en reeds langlopende relatie tussen beide partijen en bevestigt de wederzijdse waardering en betrokkenheid voor de toekomst.

Om de voortzetting te beklinken werd afgelopen week op sportpark De Heugthe het blijde moment gevierd. Met inachtneming van de richtlijnen werd door Eddy Veldman van Dickhof Rijwielen en Sjoerd Kwakkel van VSCO’61 het driejarige Subsponsorcontract ondertekend. Een fraai bloemstuk werd daarbij overhandigd als blijk van dank en waardering.

De trouwe subsponsor is voor aanschaf van een fiets (nieuw en gebruikt), onderhoud, reparatie en advies te vinden op een van de volgende locaties bij u in de buurt:

Dickhof Rijwielen Oosterwolde
Mheneweg Noord 20
8097 PJ Oosterwolde
T: 0525 - 621 456
E: info@dickhofrijwielen.nl
W: www.dickhofrijwielen.nl

Dickhof Rijwielen Oldebroek
Zuiderzeestraatweg 177-1
8096 BH Oldebroek
T: 0525 - 633 479
E: oldebroek@dickhofrijwielen.nl

Dickhof Rijwielen Wezep
Ruitersveldweg 35a
8091 HS Wezep
T: 038 - 33 74 038
E: wezep@dickhofrijwielen.nl

Dickhof Rijwielen ’t Harde
Herenveldweg 18
8084 EL ’t Harde
T: 0525 - 653 528
E: tharde@dickhofrijwielen.nl

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink

Bekijk de foto's
Dickhof Rijwielen nieuwe subsponsor