Nieuws

Auto Service Holster sponsort warming-up shirts MO17-1

woensdag 14 oktober 2020

Afgelopen zaterdag werden de meiden van VSCO’61 MO17-1 aangenaam verrast door Auto Service Holster uit Amersfoort. Uit handen van eigenaar Lubertus Holster ontving het team warming-up shirts. Het enthousiasme was groot en als blijk van dank en waardering bood Willemijn Evers namens het meidenteam een fraai bloemstuk aan. Ook trainer/coach Tonnie Hofmeijer, teamleider Margreet Heimensen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dank uit aan de nieuwe sponsor voor dit uitermate sportieve gebaar en wensten Auto Service Holster veel succes toe.

Na vele jaren in dienstverband in de automotive industrie te hebben gewerkt, kwam er in 2018 plotsklap een voorlopig eind aan de mooie carrière van Lubertus Holster. Als werkplaatschef bij Besseling Vervoer in Amersfoort werd hij geconfronteerd met het faillissement van het grote vervoersbedrijf. Er is wel een doorstart gemaakt maar in afgeslankte vorm. Dat bood Lubertus de kans de werkplaats en de onderhoudsactiviteiten over te nemen, die hij onder de naam Auto Service Holster heeft voortgezet. Naast onderhoud van taxi’s en bussen verzorgt hij ook het onderhoud aan de auto’s van particulieren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een universeel garagebedrijf waar service en kwaliteit bovenaan staan U kunt bij hem onder andere terecht voor:

  • Algemene Periodiek Keuring (APK) voor voertuigen tot 3500 kg.
  • Reparaties aan alle merken voertuigen.
  • Onderhoudsbeurten van alle merken voertuigen.
  • Schadetaxaties.
  • Airco Services.
  • Sportvelgen en accessoires.
  • Verkoop en montage van banden.


“Het is hard werken om als startend bedrijf het hoofd boven water te houden, maar met de hulp van mijn vrouw Bernice die de administratieve werkzaamheden verzorgt, ziet de toekomst er positief uit’, aldus Lubertus.

Helaas heeft hij geen tijd meer om trainingen te geven aan jeugdteams. Wel is hij blijven voetballen in het zesde elftal van VSCO’61. Om de club toch een extra steuntje te geven is het meidenteam MO17-1 afgelopen zaterdag aangenaam verrast door de overhandiging van warming-up shirts. Het enthousiasme van de meiden was groot. Namens hen bedankte Willemijn Evers de nieuwe sponsor van harte en bood een fraai bloemstuk aan als blijk van grote waardering. Ook trainer/coach Tonnie Hofmeijer, teamleidster Margreet Heimensen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dank uit aan de sponsor voor dit uitermate sportieve gebaar en wensten Auto Service Holster veel succes toe.

De sponsor van VSCO’61 MO17-1 is te vinden op:

Auto Service Holster
De Stuwdam 5
3815 KM Amersfoort
T: 06 - 551 62 498
E: autoserviceholster@outlook.com
www.autoserviceholster.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Auto Service Holster sponsort warming-up shirts MO17-1