Nieuws

Presentatiegids VSCO’61 wederom de mooiste van Nederland

woensdag 21 oktober 2020

VSCO’61 is de winnaar van de Gulden Gids Award in het seizoen 2020-2021. Ieder jaar organiseert de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) de verkiezing voor de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal. De Kanaries wisten de award ook binnen te slepen in 2010 en 2015.

De BAV prijst in haar juryrapport het magazine, waar sportpark De Heughte centraal staat. De verhalen uit het brede spectrum van de club, over de teams, de trainers, de kaartverkopers, de materiaalman en nog veel meer wordt gewaardeerd door de jury. “Maar onderscheidend is deze gids toch door de fraaie presentatie. De foto’s, het consequent accentueren van de clubkleuren geel/ zwart. En niet te vergeten de middenpagina die je uit kunt klappen waarna je kennis maakt met de selectie van het huidige seizoen”, zo valt op de website van BAV te lezen.

Ruben Buijserd, vanaf dit jaar de nieuwe voorzitter van de commissie die de gids heeft gemaakt, is trots op deze uitverkiezing:Zoals bij zoveel vrijwilligerswerk is de geleverde inspanning grotendeels onzichtbaar. Zeker in dit geval. Maar wat wordt er ontzettend veel werk verzet, zo heb ik dit jaar aan den lijve mogen ondervinden, om tot een presentatiegids te komen. Zelfs als redacteur had ik daar nooit zicht op.

Maar ik werd onderdeel van een geoliede en gelouterde machine waarvan de motor bestaat uit Jan Borgers, Rinze Kaatman en Lammert Vlieger. Namen die genoemd horen te worden bij deze prijs. Speciale dank en veel respect is er voor hen. Al met al is het een teamprestatie van iedereen die meegewerkt heeft, ook aan alle voorgaande edities. Jaarlijks verbetert het magazine zich, een mooie traditie en prijs om op verder te bouwen.”

Klik hier om de Presentatiegids 2020-2021 als PDF te downloaden.

Klik hier om het juryrapport van de BAV te lezen.