Nieuws

THIJSSTOEL.NL Wezep verlengt subsponsorschap

zondag 25 oktober 2020

THIJSSTOEL.NL uit Wezep, groot in nieuw en gebruikt witgoed, heeft deze week de subsponsorovereenkomst met VSCO’61 opnieuw verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden directeur Thijs Stoel en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel de nieuwe sponsorovereenkomst. Tevens werden de felicitaties overgebracht voor het 12,5-jarig bestaan van het bedrijf. Als blijk van dank en waardering voor de continuering van de sponsoring alsook voor het jubileum bood VSCO’61 de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aan en wenste het bedrijf nog veel succes.

THIJSSTOEL.NL bestaat inmiddels dus 12,5 jaar en heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De focus ligt op het verhandelen van nieuw en gebruikt witgoed, zoals koelkasten, wasmachines, drogers, kookplaten, ovens, fornuizen, magnetrons, vaatwassers, airco’s en vriezers. Ook voor inbouwapparatuur kunt u hier terecht. In principe levert het bedrijf alle merken. Thijs Stoel heeft steevast circa 300 apparaten op voorraad en verzorgt de eigen inkoop. De prijzen zijn daardoor scherp. Alle apparaten zijn via de internetwinkel te bekijken en te bestellen, maar ook in de showroom aan de Rondweg op het industriegebied Wezep-Noord. Hier zijn meerdere parkeerplaatsen voor het ruime pand aanwezig.

Het bedrijf telt 5 medewerkers, die de administratie, verkoop en distributie van de goederen verzorgen. Dagelijks, ook op zaterdag, wordt de apparatuur bezorgd in Wezep en wijde omgeving.

Naast verkoop verzorgt Thijs Stoel ook de installaties en reparaties. Hierbij wordt nauw samengewerkt met HP Witgoed Service. Zo kan het bedrijf de inbouw en service van apparatuur geheel verzorgen. Daarbij geeft THIJSSTOEL.NL twee jaar fabrieksgarantie op nieuw gekochte producten. De innovatieve werkwijze van Thijs heeft ervoor gezorgd dat zijn bedrijf een gezonde groei doormaakt.

Ook bij VSCO’61 is THIJSSTOEL.NL een goede bekende. Al vanaf de start van het bedrijf wordt VSCO’61 gesponsord. De samenwerking tussen sponsor en club verloopt naar volle tevredenheid. Bij het onlangs gehouden evaluatiegesprek waren beide partijen er dan ook snel uit over verlenging van het subsponsorcontract. Deze week ondertekenden Thijs Stoel en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel van VSCO’61 officieel de vernieuwde subsponsorovereenkomst op sportpark De Heughte. Tevens werd het bedrijf gefeliciteerd met het 12,5-jarig jubileum. Als blijk van dank en waardering voor de sponsoring alsook voor het jubileum werd Thijs Stoel een fraai bloemstuk aangeboden en werd het Witgoedbedrijf veel succes gewenst.

De trouwe subsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

THIJSSTOEL.nl
Rondweg 70
8091 XK Wezep
T: 038 - 376 16 52 / 06 - 411 73 496
E: info@thijsstoel.nl
www.thijsstoel.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
THIJSSTOEL.NL Wezep verlengt subsponsorschap