Nieuws

MVO continueert Cosponsorcontract

zondag 01 november 2020

Afgelopen zaterdag hebben Machineverhuur Oosterwolde (MVO) en VSCO’61 hun Cosponsorovereenkomst opnieuw met drie jaar verlengd. MVO-directeur Henk van ’t Hof en sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel zetten daartoe op sportpark De Heughte hun handtekeningen onder het vernieuwde sponsorcontract. Ook werden de nieuwe reclameborden van MVO officieel overhandigd.  Als blijk van grote dank en waardering werd Henk een fraai bloemstuk aangeboden en werd de trouwe sponsor veel succes gewenst.

Machineverhuur Oosterwolde heeft zich de afgelopen jaren een prominente plaats verworven als regionaal verhuurder van talloze machines voor de bouw, de transportwereld, de groensector, de landbouw en allerlei grondwerkzaamheden. Ook heeft MVO een bijzonder aanbod aan hoogwerkers. Onlangs is er zelfs een elektrische kraan toegevoegd aan de verhuurvloot. De slogan van MVO luidt dan ook steevast: ‘Voor elke klus een passende oplossing’.

Ook VSCO’61 maakt regelmatig gebruik van de diensten van MVO bijvoorbeeld bij het snoeien van bosschages, bij grote evenementen en het bevestigen van reclameborden op de juiste hoogte langs het hoofdveld van sportpark De Heughte. Vanaf de start van MVO in 1994 is het bedrijf sponsor van VSCO’61. Door de groei van MVO werd ook de steun aan de Kanaries in de loop der jaren intensiever.

De Cosponsorovereenkomst tussen MVO en VSCO’61 was aflopend. Na een prettige evaluatie bleek MVO verder te willen met de support van de plaatselijke voetbalclub. MVO en VSCO’61 zijn overeengekomen om de sponsoring op vergelijkbaar niveau te continueren. Afgelopen zaterdag werd de sponsordeal bekrachtigd. Hiertoe werden de handtekeningen gezet onder het vernieuwde driejarige Cosponsorcontract door directeur Henk van ’t Hof van MVO en sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel namens VSCO’61. Dit vond plaats op het zonovergoten sportpark De Heughte in Oosterwolde. Tevens werden de nieuwe reclameborden van MVO officieel overhandigd. VSCO’61 bood hierop als blijk van grote dank en waardering MVO een fraai bloemstuk aan en wenste de trouwe Cosponsor veel succes.

De machines van MVO zijn te huur op het volgende adres:

MVO Machineverhuur Oosterwolde
Oostendorperstraatweg 90
8097 PN Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 62 12 80
E: info@machineverhuuroosterwolde.nl
www.machineverhuuroosterwolde.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
MVO continueert Cosponsorcontract