Nieuws

Autobedrijf Pleijter opnieuw subsponsor

dinsdag 03 november 2020

Autobedrijf Pleijter uit Oosterwolde en VSCO’61 hebben afgelopen zaterdag hun handtekeningen gezet onder een nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst. Namens de subsponsor tekende op sportpark De Heughte eigenaar Gert Pleijter en voor VSCO’61 de voorzitter van de sponsorcommissie Sjoerd Kwakkel. Als blijk van grote dank en waardering overhandigde de club een fraai bloemstuk aan de trouwe subsponsor.

Autobedrijf Pleijter startte in november 1989 aan de Oostendorperstraatweg in Oosterwolde op bescheiden schaal. Door de jaren heen wist het bedrijf een trouwe klantenkring op te bouwen en is een bekend adres geworden voor reparatie en onderhoud van alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Uiteraard maken ook APK-keuringen onderdeel uit van het servicepakket. Eigenaar Gert Pleijter bouwde zijn bedrijf uit tot een vakkundig garagebedrijf.

Om te komen tot een nog betere bedrijfsvoering is het autobedrijf in 2011 verhuist naar de nieuwe locatie aan de Zwarteweg 107a in Oosterwolde. Hier staan vijf hefbruggen het bedrijf ten dienste om aan de vraag van de klant te voldoen. Dit alles met de modernste apparatuur en gediplomeerde monteurs.

Mede door de goede ervaringen met sponsoring van het Berend Elzerman Toernooi heeft Autobedrijf Pleijter besloten om zijn sponsoring van VSCO’61 in 2011 meer te bundelen en uit te breiden tot het pakket van subsponsor.

Tijdens het prettige evaluatiegesprek van onlangs werd duidelijk dat beide partijen graag de subsponsorovereenkomst wilden verlengen. Deze week werd dit op sportpark De Heughte officieel bekrachtigd door de ondertekening van de nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst door Gert Pleijter, eigenaar van het gelijknamige autobedrijf en sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel namens VSCO’61. Als blijk van grote dank en waardering werd de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aangeboden. Onderstaand de contact- en adresgegevens van dit vakkundige autobedrijf.

Autobedrijf Pleijter
Zwarteweg 107a
8097 PT Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 621 574
M: 06 - 201 43 207
E: contact@autobedrijfpleijter.nl
auto.pleijter@online.nl
www.autobedrijfpleijter.nl

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Autobedrijf Pleijter opnieuw subsponsor