Nieuws

Bouwbedrijf van Boven en Bouwmarkt ‘De Meule’ opnieuw Cosponsors

zondag 08 november 2020

De Oosterwoldse ondernemingen Bouwbedrijf van Boven en Bouwmarkt ‘De Meule’ hebben afgelopen week opnieuw een driejarige Cosponsorovereenkomst met VSCO’61 afgesloten. Hiertoe ondertekenden op sportpark De Heughte Everhard Polinder namens de beide ondernemingen en sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel namens VSCO’61 het vernieuwde sponsorcontract. Als blijk van grote dank en waardering bood VSCO’61 de trouwe Cosponsors een fraai bloemstuk aan en werd een toost uitgebracht.

In 1991 richtte Wim van Boven zijn bouwbedrijf op. Het bedrijf groeide gestaag en staat bekend als een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Je kunt er terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Schoonzoon Everhard Polinder heeft in 2012 de taken van Wim overgenomen.

In 1997 werd het bouwbedrijf uitgebreid met Doe-het-zelf-zaak Bouwmarkt ‘De Meule’. Dit bleek een gouden zet te zijn. Met een ruim en uitgekiend assortiment heeft ‘De Meule]  voor zowel de beginnende als ervaren klusser de juiste producten. Ook voor ZZP’ers is de bouwmarkt een ideale plaats voor de dagelijkse behoefte aan bouwproducten. De slogan ‘De Meule hef veule’ is een begrip geworden in de regio. De dagelijkse leiding van bouwmarkt is in handen van Alex van Erven.

Op de plaats waar vroeger de karakteristieke Korenmolen ‘De Zon’ stond, hebben beide ondernemingen een stevige groei doorgemaakt, hetgeen zich vertaald heeft in de grootte van de huidige bedrijfspanden op een mooie en goed toegankelijke plaats in het centrum van Oosterwolde.

Vanaf de start van zowel Bouwbedrijf van Boven als die van Bouwmarkt ‘De Meule’ hebben beide ondernemingen de plaatselijk voetbaltrots VSCO’61 ondersteund. In een evaluatiegesprek tussen de sponsors en de club is besloten om de lopende Cosponsorovereenkomst met drie jaar te verlengen. Tevens is overeengekomen dat zowel Bouwbedrijf van Boven als Bouwmarkt ‘De Meule’ het team van MO17-1 blijven sponsoren.

De vernieuwde Cosponsorovereenkomst werd afgelopen week op sportpark De Heughte officieel beklonken met de ondertekening van de sponsordocumenten door Everhard Polinder, namens de beide ondernemingen en sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel namens VSCO’61. Als blijk van grote dank en waardering werd de trouwe Cosponsors een mooi bloemstuk overhandigd en werd een toost uitgebracht op de samenwerking.

De Cosponsors van VSCO’61 vindt u op:

Bouwbedrijf van Boven
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 62 13 82
E: info@bouwbedrijfvanboven.nl
www.bouwbedrijfvanboven.nl

Bouwmarkt ‘De Meule’
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde (Gld)
T:  0525 - 62 10 70
E: demeuleoosterwolde@hotmail.com
www.bouwmarktdemeule.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Bouwbedrijf van Boven en Bouwmarkt ‘De Meule’ opnieuw Cosponsors