Nieuws

Wouda Installatietechniek nieuwe reclamebordsponsor

donderdag 12 november 2020

VSCO’61 heeft het Flevolandse bedrijf Wouda Installatietechniek B.V. uit Dronten mogen verwelkomen als nieuwe reclamebordsponsor. Uit handen van algemeen directeur Remko Bosma en projectleider Gerrit Pleiter van Wouda ontving sponsorcommissielid Lammert Vlieger de mooi gestylde borden, die een mooie plaats krijgen rond het hoofdveld van VSCO’61. Een fraai bloemstuk werd de nieuwe reclamebordsponsor overhandigd als blijk van dank en waardering.

Wouda Installatietechniek is opgericht in 1933 in het Fries Ee door Menze Wouda. Na het droogleggen van de polder begon hij een nieuw bedrijf in de Noordoostpolder. In 1962 verhuisde het bedrijf naar Dronten. Vanuit deze locatie aan de Noord is het bedrijf uitgebouwd en gegroeid naar het gerenommeerde installatiebedrijf van vandaag. Wouda is vanaf het begin duidelijk aanwezig en betrokken geweest bij de opbouw van Flevoland en heeft nog steeds een belangrijk werkgebied in de polder. Inmiddels zijn ze ook actief op de Veluwe en in Friesland en Overijssel.

Wouda richt zich naast de particuliere markt vooral op de zakelijke markt met duurzame utiliteitsbouw zoals kantoorpanden en bedrijfsgebouwen. Met zestig werknemers in dienst werkt Wouda samen met andere bedrijven en organisaties bij nieuwbouwprojecten, renovaties, verbouwingen en uitbreidingen. In de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en duurzaamheid beschikt het bedrijf over veel kennis en expertise. Mooie en recent opgestarte en/of gerealiseerde projecten zijn het Windpark Zeewolde (grootste windpark in Nederland) en de verkeerstoren van Vliegveld Lelystad.

Vanwege sympathie voor en betrokkenheid bij VSCO’61 alsook het vergroten van de naamsbekendheid in de Veluwse regio is Wouda Installatietechniek afgelopen week reclamebordsponsor geworden van ‘De Kanaries’. Algemeen directeur Remko Bosma en Projectleider Gerrit Pleiter waren naar het zonnige sportpark De Heughte gekomen om de reclameborden officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk overhandigd en veel succes gewenst.

Het bij VSCO’61 hartelijk begroette Flevolandse bedrijf is te vinden op:

Wouda Installatietechniek
De Noord 35
8251 GK Dronten
T: 0321 - 38 60 60
E: info@wouda.nl
www.wouda.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Wouda Installatietechniek nieuwe reclamebordsponsor