Nieuws

Slagerij van Guilik verlengt stersponsorschap

zondag 15 november 2020

VSCO’61 en Stersponsor Slagerij van Guilik, Nr.1 in BBQ en Buffetten, uit Hattemerbroek, Hattem en Zwolle zijn deze week overeengekomen om ook in de komende drie jaren hun samenwerking te continueren. De nieuwe driejarige Stersponsorovereenkomst werd op sportpark De Heughte ondertekend door Arnoud van Guilik, namens de Slagerij en sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel. Als blijk van grote dank en waardering overhandigde hij de trouwe Stersponsor een fraai bloemstuk. Tevens werd de jonge vader Arnoud een leuke fanshopsurprise aangeboden voor zijn pasgeboren dochter Lieke.

Al bijna 125 jaar is de naam Van Guilik verbonden aan een grote slagersfamilie die zijn oorsprong kent in de plaats Ede. De goedlachse Jack van Guilik is in 1986 begonnen als ambachtelijke slager in de Boni-Supermarkt aan de Deventerstraatweg in Zwolle en is daar nog steeds actief. Wekelijks ontvangt Slagerij van Guilik daar zo’n 6.000 tevreden klanten.

Rond 2007 begon Jack van Guilik voorzichtig met barbecues en salades Het bleek een schot in de roos te zijn. Dit resulteerde uiteindelijk in 2013 in de bouw van het opvallende nieuwe pand op bedrijventerrein H2O in Hattemerbroek. Al snel werd dit pand uitgebreid en kent nu een werkoppervlak van 1.800 m2.  Door de groei heeft Slagerij van Guilik zich inmiddels in de wijde regio ontwikkeld tot de Nr. 1 in BBQ en Buffetten. Het motto is: Topkwaliteit leveren tegen een scherpe prijs en een uitstekende service.

Begin 2020 heeft Slagerij van Guilik ook een ambachtelijke slagerij in het Boni-filiaal te Hattem geopend en mogelijk zullen er nog enige filialen volgen. Inmiddels heeft vader Jack gezelschap gekregen van zijn zonen Arnoud en Ferdi in de dagelijkse bedrijfsleiding. Hoewel de coronapandemie de catering-activiteiten hebben verminderd, loopt het met de 2 slagerijen voortvarend en kon zodoende de economische schade gelukkig beperkt blijven. Met een groot assortiment aan Kerstpakketten (zie website) hoopt Slagerij van Guilik nog een mooi slot van 2020 te kunnen realiseren.

Ook VSCO’61 heeft in de loop der jaren de kwaliteiten van Slagerij van Guilik geproefd door diverse gevarieerde buffetten en hapjes. Uit de prettige contacten die ontstonden is wederzijds respect en vertrouwen ontstaan met als resultaat dat Slagerij Van Guilik zich ook voor de komende drie jaar graag als Stersponsor wilde verbinden aan VSCO’61. De bezegeling vond deze week plaats op sportpark De Heughte door de ondertekening van de Stersponsorovereenkomst door Arnoud van Guilik en sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel. VSCO’61 toonde haar bijzondere dank en waardering door Slagerij van Guilik een fraai bloemstuk aan te bieden. Tevens werd de jonge vader Arnoud een leuke fanshopsurprise aangeboden voor zijn pasgeboren dochter Lieke.

De trouwe Stersponsor van VSCO’61 is gevestigd op:

Slagerij van Guilik, Nr. 1 in BBQ en Buffetten
Duurzaamheidsstraat 19c
8094 SC Hattemerbroek
T: 038 - 37 659 76 (ook Whatsapp)
E: info@slagerijvanguilik.nl
www.slagerijvanguilik.nl

Ook te volgen via Facebook en twitter.

Boni Supermarkt Zwolle
Deventerstraatweg 20
8012 AH Zwolle

Boni Supermarkt Hattem
Kleine Gracht 30
8051 VK Hattem
www.bonisupermarkt.nl

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Slagerij van Guilik verlengt stersponsorschap