Nieuws

Alpha Natuursteen nieuwe reclamebordsponsor

woensdag 18 november 2020

Op een zonovergoten sportpark De Heughte verwelkomde VSCO’61 haar nieuwe reclamebordsponsor Alpha Natuursteen met vestigingen in Nijkerk, ’t Harde, Epe en Harderwijk. Uit handen van Jacqueline van Dijk en Jan en Gianni van der Weerd ontving sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel officieel de fraai gestylde reclameborden. Een toepasselijk bloemstuk werd Alpha natuursteen overhandigd als blijk van dank en waardering.

Ongeveer 15 jaar geleden startten Jacqueline van Dijk en haar zakenpartner Jan van der Weerd in Nijkerk met Alpha Natuursteen. Beiden kwamen uit de natuursteenbranche. Jan had al tientallen jaren ervaring met het vervaardigen van grafmonumenten en Jacqueline was ook al ruim 15 jaar werkzaam in de branche. Tien jaar geleden werd het tweede filiaal geopend in ’t Harde, twee jaar geleden gevolgd door Epe en recent Harderwijk. Inmiddels is ook de zoon van Jan en Jacqueline, Gianni van der Weerd, toegetreden tot de bedrijfsleiding en wordt de continuïteit en duurzaamheid van Alpha Natuursteen dus gewaarborgd.

De naam ‘Alpha’ is gekozen vanuit de Griekse oudheid en staat voor het ‘begin’. Het begin vanuit de eeuwenoude materiaalsoort natuursteen en het begin van de herinnering vervaardigd in steen. De steensoorten en materialen die veel worden gebruikt zijn graniet, marmer en kwartsiet, zowel in combinatie met RVS, brons als glas. Uiteraard zijn er ook zwerfkeien en ruwe stenen. Wat betreft inscriptie zijn allerlei lettertypen in diverse kleuren mogelijk.                                                                         Het uitgangspunt bij Alpha Natuursteen is: ‘Kwaliteit van nu - service van toen’. Daarbij maakt het bedrijf optimaal gebruik van de hedendaagse kennis en ervaring met de materialen en technische mogelijkheden. Met de service van toen, door middel van tijd en aandacht.

Als het gaat om een grafmonument is het van groot belang dat u zich bij Alpha op uw gemak voelt. Zodanig dat u op een prettige manier een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden. Dit kan in de showrooms, door het presentatieboek, de brochure of via de website. Tevens is er een online-faciliteit voor het ontwerpen van een monument. Ook is bezoek aan huis mogelijk.

Een ander onderdeel van het bedrijf is de levering van natuurstenen vloeren en onderdelen voor de bouw. De toepassingen vereisen veel kennis van de materialen. Ook hier kan Alpha Natuursteen u met informatie en advies behulpzaam zijn.

Voor verdere naamsbekendheid van Alpha Natuursteen alsmede uit sympathie voor de club heeft het bedrijf besloten om VSCO’61 te sponsoren als reclamebordsponsor. Op een zonovergoten sportpark De Heughte vond de officiële overhandiging van de mooi gestylde reclameborden plaats door Jacqueline van Dijk en Jan en Gianni van der Weerd. Blij en trots ontving sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel de borden en bood als blijk van grote dank en waardering een fraai bloemstuk aan.

De nieuwe reclamebordsponsor van VSCO’61 nodigt u van harte uit om één van hun showrooms te bezoeken. Dat kan op de volgende adressen:

Alpha Natuursteen VOF
Gezellenstraat 1
3861 RD Nijkerk
T: 033 - 245 08 05
E: info@alphanatuursteen.nl

Eperweg 78a
8084 HJ ’t Harde
T: 0525 - 65 57 04 
E: tharde@alphanatuursteen.nl

Beekstraat 29
8162 HA Epe
T: 0578 - 61 73 17
E ; epe@alphanatuursteen.nl

Snelliusstraat 12
3846 BT Harderwijk
T: 0341 - 23 05 70
E: harderwijk@alphanatuursteen.nl

www.alphanatuursteen.nl
Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door Henri van de Kolk.

Bekijk de foto's
Alpha Natuursteen nieuwe reclamebordsponsor