Nieuws

Slagerij van de Weg opnieuw Stersponsor

zaterdag 21 november 2020

Slagerij van de Weg met vestigingen in Oosterwolde, Doornspijk, Elburg, ’t Harde en Oldebroek heeft deze week haar Stersponsorovereenkomst met VSCO’61 opnieuw met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte werd dit officieel bekrachtigd door de ondertekening van het vernieuwde stersponsorcontract door Gerard van de Weg namens de slagerij en sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel namens VSCO’61. Een primeur was er voor de club toen het nieuwe en uiterst moderne logo en de verdere huisstijl van Slagerij van de Weg werd onthuld. Ook werd stil gestaan bij de vele gouden prijzen die het ambachtelijke slagersbedrijf de afgelopen maanden in de wacht sleepte voor hun traditionele en ambachtelijke vleesproducten. Als felicitatie daarvoor, alsmede uit dank en waardering voor de continuering van het Stersponsorschap werd Slagerij van de Weg voor al hun vijf vestigingen een passend bloemstuk aangeboden.

Opa van de Weg had in 1928 een winkel die gerund werd door oma. De taak van de slager was het bezoeken van de klanten om de bestellingen ‘op te heur'n’. Het bestelde werd later dan bezorgd. Het slachten aan huis was toentertijd de normaalste zaak van de wereld. Daarbij werd de slager vaak bijgestaan door de boer en boerin.

In 1945 werd de slagerij overgenomen door Henk (Hempe) van de Weg Sr., die acht jaar later in Oosterwolde een nieuwe slagerij met worstmakerij en slachtplaats liet bouwen. Begin 1970 is de slagerij overgenomen door zoon Henk van de Weg Jr. In 1982 volgde de aankoop van de slagerij in Doornspijk (in 2016 inpandig bij Spar van Putten) en in 1998 de zaak van oom Gerrit van de Weg in Elburg. Vanaf die tijd is het slagersleven in een stroomversnelling gekomen. In 2011 kwam er een vestiging in hartje Oldebroek, gevolgd door een vestiging in het nieuwe winkelcentrum van ’t Harde in 2014. Hiermee is het familiebedrijf met passie voor kwaliteit een ambachtelijke slagerij die niet meer weg te denken is uit het straatbeeld in de regio.

Ook bij VSCO’61 is Slagerij van de Weg vanaf de oprichting van de club een begrip. De jarenlange goede samenwerking tussen club en bedrijf heeft ertoe geleid dat deze week Slagerij van de Weg en VSCO’61 opnieuw een driejarige Stersponsorovereenkomst met elkaar hebben afgesloten. Op sportpark De Heughte werd dit bezegeld met de ondertekening van het nieuwe stersponsorcontract door Gerard van de Weg namens de slagerij en sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel namens de club. Een primeur was er voor VSCO’61 toen het nieuwe en uiterst moderne bedrijfslogo en de verdere huisstijl werd onthuld. Tevens stond de club stil bij de vele gouden prijzen die Slagerij van de Weg de afgelopen maanden in de wacht sleepte voor hun traditionele, ambachtelijke vleesproducten. Als felicitatie voor deze prestaties, maar ook uit dank en waardering voor de continuering van het Stersponsorschap met drie jaar, bood VSCO’61 voor alle 5 vestigingen van Slagerij van de Weg een passend bloemstuk aan.

De trouwe Stersponsor van VSCO’61 vindt u op de volgende adressen:

Slagerij van de Weg

Oosterwolde
Zwarteweg 24
T: 0525 - 621 278

Doornspijk
Oude Hogeweg 2A,
T: 0525 - 661 276

Elburg
Winkelcentrum De Vrijheid
Klokbekerweg 160
T: 0525 - 683 747

’t Harde
Centrumplein 3
T: 0525 - 760 160

Oldebroek
Zuiderzeestraatweg 133
T : 0525 - 630 053

E: info@slagerijvandeweg.nl
www.slagerijvandeweg.nl


Ook te volgen via Facebook en Twitter.

Klik hier om het introductiefilmpje van het nieuwe logo te bekijken

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Slagerij van de Weg opnieuw Stersponsor