Nieuws

IJslander BV verlengt wedstrijdsponsorschap

woensdag 03 februari 2021

Sport- en speeltoestellenproducent IJslander BV uit Oldebroek heeft deze week het wedstrijdsponsorcontract met VSCO’61 voor drie jaren verlengd. Op sportpark De Heughte in Oosterwolde ondertekenden Algemeen directeur John Franken van IJslander en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61 de nieuwe sponsorovereenkomst.  Als dank en met grote waardering werd de trouwe wedstrijdsponsor IJslander BV een fraai bloemstuk aangeboden.

Het begon voor IJslander allemaal in 1996 toen Dirk IJskes en zijn vrouw Marjan besloten om duurzame speeltoestellen voor publieke ruimtes te ontwikkelen en te produceren. Met enige kennis, het nodige gereedschap en roestvast staal ontstonden de Build Your Own toestellen (BYO). Modulaire onderdelen die je zelf kunt samenvoegen tot een toestel. Vol zelfvertrouwen en met een flinke dosis doorzettingsvermogen groeide IJslander uit tot de solide onderneming die het vandaag de dag is. Het roestvaste staal waar Dirk en Marjan vanaf het prille begin al heilig in geloofden, blijkt nog steeds een schot in de roos. Klanten beseffen dat de toestellen niet alleen een lange levensduur, maar veel méér voordelen hebben; vandalismebestendig, onderhoudsvriendelijk en vooral duurzaam. Vandaag de dag werkt IJslander - met ruim veertig mensen in dienst - in een prachtig bedrijfspand aan de Oude Dijk in Oldebroek. Niet meer dan 200 meter van de plek waar het ooit begon.

IJslander bouwt aan de toekomst Ze leren kinderen en jongeren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Ze laten volwassenen zien dat spelen nog altijd leuk is. En ouderen dagen ze uit om fit en vitaal te blijven. Dat doet IJslander met duurzame en onderhoudsvriendelijke en 100% herbruikbare sport- en speeltoestellen gebouwd met 100% herbruikbare materialen. De toestellen zijn ontwikkeld, gebouwd en gecontroleerd volgens de Europese speel- en sportnorm voor de openbare ruimte.

Op sportpark De Heughte heeft IJslander haar hoogwaardige RVS-producten mogen inzetten bij de realisatie van de JAP (Jeugd Activiteiten Plek). Dit is een doorslaand succes geworden voor de sportende jeugd uit Oosterwolde die er veel gebruik van maakt. IJslander heeft VSCO’61 al vele jaren als sponsor ondersteund. Bij de onlangs gehouden evaluatie hebben sponsor en club besloten ook de komende drie jaar elkaar te blijven steunen. Afgelopen zaterdag werd dit officieel beklonken door het zetten van de handtekeningen onder de nieuwe wedstrijdsponsorovereenkomst door IJslander-directeur John Franken en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61. Als blijk van grote dank en waardering werd IJslander een fraai bloemstuk aangeboden door VSCO’61 en werd de onderneming veel succes gewenst.

Als je op zoek bent naar rvs sport- en speeltoestellen voor binnen en buiten, dan ben je bij onze trouwe wedstrijdsponsor aan het juiste adres.

IJslander BV
Oude Dijk 10
8096 RK Oldebroek
E: info@ijslander.com
T: 0525 - 63 34 20 of 06 - 535 13 349
 www.ijslander.com

Ook te volgen via Facebook en Twitter. Kijk voor leuke IJslander-filmpjes op Youtube.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
IJslander BV verlengt wedstrijdsponsorschap