Nieuws

Online Pokertoernooi voor de Sport

donderdag 04 februari 2021

Wil jij een mooi bedrag ophalen voor VSCO’61 en lijkt het je leuk om te pokeren? Speel dan GRATIS mee met het Online Pokertoernooi voor de Sport en maak kans om tot € 5.000,- te winnen voor jou en je favoriete sportvereniging!

Het Online Pokertoernooi voor de Sport is een initiatief van het ONK Poker (Open Nederlands Kampioenschap Poker). Het doel van dit evenement is om sportverenigingen in Nederland een sportieve en financiële impuls te geven en daarnaast meer bekendheid te generen voor de pokersport in Nederland.

Iedereen van 18 jaar en ouder mag GRATIS meedoen aan het Online Pokertoernooi voor de Sport en maakt daarmee kans om tot € 5.000,- voor zichzelf en VSCO’61 te winnen!

Schrijf je hier GRATIS in voor het Online Pokertoernooi voor de Sport >>
of lees verder voor meer informatie!

Wil je graag meedoen, maar kun je nog niet pokeren? Leer het hier in 5 minuten!

Hoe het werkt
Je kiest op de website voor VSCO’61 waarbij je dus niet perse lid hoeft te zijn. Je schrijft je in voor één van de voorrondedagen die plaatsvinden van 22 t/m 27 februari. Bij het aanmelden kun je een voorrondedatum selecteren en de naam van VSCO’61 opgeven.

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met meer gedetailleerde informatie over je deelname. De voorrondes worden op een gratis mobiele app gespeeld die je kunt downloaden via de Google Playstore of de Appstore.

Hoe en wat kun je winnen?
Op een voorrondedag worden er meerdere toernooien gespeeld die allemaal om 19.00 uur van start gaan (je kunt nog tot 20.00 uur instromen). Eindig je bij een toernooi bij de beste 20 spelers? Dan ga je door naar de finale op zondag 28 februari! In de finale neem je het op tegen de andere finalisten om die hoofdprijs van misschien wel € 5.000,-! Lees hier het uitgebreide spelreglement en de algemene voorwaarden.

De finale zal live te volgen zijn via de website en de sociale media kanalen van ONK Poker, voorzien van professioneel commentaar!

Meer deelnemers betekent hogere prijzen!
De te winnen prijzen zijn gebaseerd op het totale deelnemersaantal van het Online Pokertoernooi voor de Sport, met een minimale prijzenpot van € 2.000,- en een maximale prijzenpot van € 10.000,-. Vergeet dus niet om je vrienden en familie op de hoogte te stellen van dit evenement! Hoe meer mensen er mee doen voor jouw sportvereniging, hoe groter de kans dat zij een mooi geldbedrag winnen en hoe groter de totale prijzenpot wordt! Lees hier de algemene spelvoorwaarden.

Speel gratis mee!
Iedereen van 18 jaar en ouder mag meedoen aan één voorronde-toernooi. Er worden maximaal 36 voorronde-toernooien gespeeld van 22 t/m 27 februari. Via onderstaande link kun jij je meteen gratis inschrijven voor een voorronde op een datum naar keuze. Wil jij graag meedoen, maar kun je nog niet pokeren? Leer het hier in 5 minuten!

Word jij de held van VSCO’61?

Schrijf je hier GRATIS in voor het Online Pokertoernooi voor de Sport >>

en maak kans om tot € 5.000,- te winnen voor jou en VSCO’61!