Nieuws

Gouden Kanaries vieren Gouden Huwelijksfeest

zondag 14 februari 2021

Onze hoogsteigen Gouden Kanaries Willy en Cees van Oene vieren dinsdag 16 februari hun vijftigjarig huwelijksjubileum. Door de beperkende maatregelen vanwege corona zullen ze hun Gouden Huwelijk in huiselijke kring vieren. Des te mooier dus om deze onvermoeibare vrijwilligers van VSCO’61 in het zonnetje te zetten en onze waardering te tonen door ze een mooie kaart te sturen. Hun adres vindt u onderaan dit artikel.

Al ruim 30 jaar beheren Willy en Cees de materialen van VSCO’61. Ieder jaar opnieuw zorgen zij ervoor dat alle elftallen weer piekfijn gekleed kunnen beginnen aan de competitie. Dat is niet het enige. Ook alle andere materialen van ballen tot hoekvlaggen en netten worden keurig beheerd. Daarnaast hebben ze een groot hart voor de jeugd en hebben ze hele generaties als leiders onder hun hoede gehad. Willy maakt ook deel uit van de Toernooicommissie en haar stem schalt al jaren over het sportpark om de elftallen tijdig aan de aftrap te laten verschijnen.

Voor hun grote inzet voor VSCO’61 zijn Cees en Willy diverse keren gelauwerd. Beide zijn benoemd tot Gouden Kanarie. Willy was in 2004 de eerste Gouden Kanarie ooit en Cees volgde in 2012. In 2007 werden ze benoemd tot Clubman/Clubvrouw van het jaar bij de Sportverkiezingen van de gemeente Oldebroek. Op de Nieuwjaarsreceptie van 2017 mocht Willy de Gouden Speld van de KNVB in ontvangst nemen en Cees de Zilveren Speld. Onderscheidingen die ze meer dan verdiend hebben en het is dan ook mooi om deze bescheiden mensen, die altijd in de luwte opereren, eens volop in de schijnwerpers te zetten.

Wij wensen Cees en Willy samen nog vele jaren in goede gezondheid toe en een hele fijne gouden huwelijksdag. Laten we hopen dat we elkaar straks in het voorjaar weer ontmoeten op sportpark De Heughte, zodat we ze dan toch nog ‘de hand kunnen schudden’ met hun Gouden Huwelijksjubileum.

Het adres van het Gouden Huwelijkspaar is:

Cees en Willy van Oene
Oude Elburgerweg 9
8094 PD Hattemerbroek

Bekijk de foto's
Gouden Kanaries vieren Gouden Huwelijksfeest