Nieuws

Bouwservice Steert nieuwe reclamebordsponsor

dinsdag 02 maart 2021

Op een zonovergoten sportpark De Heughte werd afgelopen zaterdag Bouwservice Steert uit Elburg verwelkomt als nieuwe reclamebordsponsor van VSCO’61. Uit handen van eigenaar Gerco Steert werden de fraai gestylde borden officieel overhandigd aan sponsorcommissielid Gerrit van ’t Veen. Een leuk bloemstuk in de kleuren van de sponsor werd Bouwservice Steert aangeboden als blijk van grote dank en waardering en het jonge bouwbedrijf werd veel succes gewenst.

Na vele jaren bij een vooraanstaand bouwbedrijf in loondienst te hebben gewerkt is Gerco Steert enkele jaren geleden voor zichzelf begonnen onder de bedrijfsnaam Bouwservice Steert. Naast nieuwbouw en verbouw richt het bedrijf zich ook op renovatie en onderhoud. Bouwservice Steert ontzorgt de opdrachtgever volledig en is danook een uitvoerder bij uitstek.

Vanwege de goede connecties met VSCO’61 en de warme belangstelling voor het meisjesvoetbal heeft Bouwservice Steert afgelopen jaar MO13-1 gesponsord met sporttassen. Maar het bedrijf toonde toen ook belangstelling voor reclamebordsponsoring. Afgelopen zaterdag was het moment aangebroken dat de fraai gestylde reclameborden officieel werden overhandigd. Op een zonovergoten sportpark De Heughte ontving een enthousiast sponsorcommissielid Gerrit van ’t Veen namens VSCO’61 de borden van eigenaar Gerco Steert. Als blijk van dank en waardering werd een fraai bloemstuk in de kleuren van de sponsor aan Bouwservice Steert overhandigd. Het jonge bouwbedrijf werd verder nog veel succes gewenst.

De nieuwe reclamebordsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Bouwservice Steert
Botterstraat 17 Elburg
T: 06 - 52 403 930
E: info@bouwservicesteert.nl
www.bouwservicesteert.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Bouwservice Steert nieuwe reclamebordsponsor