Nieuws

Onderhoudsteam in nieuwe werkjassen

maandag 08 maart 2021

Afgelopen zaterdag is het onderhoudsteam van VSCO’61 onder leiding van accommodatiebeheerder Jan van de Weg in nieuwe werkjassen gestoken. Deze heugelijke gebeurtenis vond plaats op het nieuwe hybrideveld dat binnenkort op sportpark De Heughte officieel in gebruik zal worden genomen. Het enthousiaste onderhoudsteam was lovend over de mooie en praktische werkjas en bedankte de club voor dit zeer gewaardeerde gebaar.

Hoewel de voetballers door de coronamaatregelen vooralsnog verstoken blijven van hun wekelijks partijtje voetbal, waren er daarentegen voor het onderhoudsteam juist veel werkzaamheden te verrichten. Naast het reguliere onderhoudswerk en de extra voorzieningen vanwege COVID-19 was er ook het groots opgezette snoei-programma voor de vele bosschages op sportpark De Heughte. Tevens werd hun inzet gevraagd bij de werkzaamheden voor de aanleg van het nieuwe hybrideveld inclusief LED-verlichting. En last but not least werd veld 3 vrijgemaakt zodat de voorbereidingen op de realisatie van het Hart van Oosterwolde konden starten. Bijkomende activiteit was eveneens het assisteren bij de upgrading van het reclamebordenbestand.

Deze inzet en toewijding voor VSCO’61 wordt erg gewaardeerd door de club. Een lang gekoesterde wens van het onderhoudsteam was om te kunnen beschikken over moderne en comfortabele zogenaamde doorwerkjassen. Dankzij de hulp van een private sponsor, de club en de kledingleverancier ging deze wens afgelopen zaterdag in vervulling. Op het nieuw gerealiseerde hybrideveld werden de werkjassen officieel door accommodatiebeheerder Jan van de Weg overhandigd. Met trots en veel enthousiasme sprak het onderhoudsteam bestaande uit: Eppe Veldman, Beert Visch, Evert Jan Junte, Henk Lans, Appie Kroes, Egbert van Wijhe, Kees Immeker, Arend Witteveen, Gerrit Heideveld en Jan van de Weg lovende woorden uit over het gekozen type werkjas en bedankte VSCO’61 en de anoniem gebleven sponsor voor de waardering en het prachtige gebaar.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Onderhoudsteam in nieuwe werkjassen