Nieuws

Mathieu Veldman gaat voor kans bij VSCO’61

woensdag 24 maart 2021

Mathieu Veldman heeft besloten volgend seizoen de overstap te maken van Nunspeet naar VSCO’61. Hij heeft vanaf jonge leeftijd bij Nunspeet gevoetbald en heeft de ambitie zich bij VSCO’61 in de kijker te spelen in de eerste selectie.

Veldman maakte in 2018 zijn debuut in de hoofdmacht van Nunspeet, maar hij speelde op sportpark De Wiltsangh hoofdzakelijk in het tweede team. Mathieu wil bij VSCO’61 een gooi doen naar een basisplaats in het eerste elftal.

Op de vraag wat hem heeft doen besluiten over te stappen zegt hij het volgende: “De reden naar VSCO te komen is de uitdaging om in een eerste elftal te spelen. Bovendien heb ik gehoord dat VSCO een mooie en gezellige club is. Daarnaast vind ik het ook leuk om weer met oude bekenden te voetballen zoals Jeroen en Thomas van de Kolk.”

Mathieu wil zichzelf graag verder ontwikkelen bij VSCO’61 om zo te laten zien wat hij kan en zoveel mogelijk winnen. Hij speelt het liefst als linksbuiten of als aanvallende middenvelder.

Wij heten Mathieu van harte welkom bij onze mooie vereniging en wensen hem veel succes.

De foto is gemaakt door Henri van de Kolk en toont Mathieu nog in het tenue van Nunspeet. Volgend seizoen zal hij in het geelzwart van VSCO'61 te bewonderen zijn.