Nieuws

Tiimo Goudbeek nieuwe trainer tweede elftal

donderdag 15 april 2021

VSCO’61 is verheugd Timo Goudbeek te mogen presenteren als nieuwe trainer van het tweede elftal. Hij introduceert zichzelf.

“Mijn naam is Timo Goudbeek 49 jaar oud, woonachtig in Zwolle en opgegroeid in Hattem. Ik ben vader van twee voetballende zoons van 18 en 20 jaar oud en werkzaam bij Wärtsilä-DHL in Kampen. Naast voetbal kijken, fiets ik graag op de ATB of racefiets daarnaast is tuinieren is mijn andere hobby. Mijn eerste voetbalervaring was in de jeugd bij V.V. Hattem waar alle standaardelftallen zijn doorlopen. Op jonge leeftijd mocht ik in debuteren voor het eerste elftal in de 2e klasse. Mijn voetbalcarrière is helaas te vroeg tot een einde gekomen door problemen aan mijn achillespezen.

Via het CIOS heb ik mijn trainersdiploma behaald en ben ik de jeugd gaan trainen bij V.V. Hattem. Mijn trainerscarrière verliep van jeugdtrainer van V.V. Hattem, WHC, DVS’33, WVF en Berkum naar hoofdtrainer bij DVS’33 1 en 2, ZAC, Heino, Haarle en 5 seizoenen V.V Hattem. Mooie ervaringen met prestaties van handhaving, periodetitels, promoties en kampioenschappen op niveau van hoofdklasse tot de 4e klasse.

En dan nu een nieuwe uitdaging bij VSCO’61. Het beoogt een mooie tijd te worden. De jeugd staat te springen en klopt op de deur. Een nieuwe lichting jonge talenten inpassen en voorbereiden op seniorenvoetbal is een mooie uitdaging.

Met mijn ervaring en beleving als trainer is dat een mooie match. Verder heeft VSCO in een korte tijd indruk op mij gemaakt. De vereniging biedt mogelijkheden en faciliteiten om te kunnen presteren. Een goede vereniging met veel vrijwilligers en een gezonde uitdaging om te presteren.’


Wij wensen Timo veel succes en vooral ook plezier toe bij onze mooie vereniging!