Nieuws

Smaakvolle pakketten in de actie bij VSCO’61

vrijdag 07 mei 2021

In samenwerking met enkele sponsors heeft VSCO’61 vier verschillende smaakvolle pakketten samengesteld met voor elk wat wils! Zo kun je een bierpakket, een fruitpakket, een koekpakket of een vleespakket bestellen. De opbrengst van de actie komt ten goede aan de kas van VSCO'61, waar dit zeer welkom is.

Dus, ben jij op zoek naar een leuke, maar vooral smakelijke attentie voor je partner, een vriend(in) die jarig is, zomaar een cadeautje voor je vader of moeder of gewoon omdat je het zelf lekker vindt? Dan ben je bij VSCO’61 aan het juiste adres en steun je ook nog eens een keer jouw vereniging in dit voetballoze seizoen.

De pakketjes kosten € 10,- per stuk en moeten vooraf worden besteld via info@vsco.nl. Geef daarbij duidelijk aan welk(e) pakket(ten) je wilt bestellen en hoeveel van elk. Op zaterdag 29 mei kunnen de pakketten worden afgehaald op het sportpark en kan, bij voorkeur met PIN, worden betaald.

Wat het extra leuk maakt om die dag naar het sportpark te komen is dat je ook nog eens je auto grondig kunt laten wassen op de parkeerplaats van sportpark De Heughte. Voor € 10,- staat je bolide er weer spik en span bij en ondertussen kun jij genieten van een gratis kopje koffie met cake.

Het afhalen van de pakketjes en het wassen van je auto kan op zaterdag 29 mei tussen 09.00 en 14.00 uur.

Bekijk de foto's
Smaakvolle pakketten in de actie bij VSCO’61