Nieuws

Snackpoint Café ’t Wissel opnieuw subsponsor

dinsdag 29 juni 2021

Afgelopen zaterdag hebben Snackpoint Café ’t Wissel uit Oldebroek en VSCO’61 hun subsponsorovereenkomst opnieuw verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden de nieuwe eigenaresse Lisette van ’t Hul-Sneller namens ‘t Wissel en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel het nieuwe sponsorcontract. Tevens werden de nieuwe reclameborden officieel overhandigd. Sjoerd bood Lisette een fraai bloemstuk aan als blijk van dank en waardering en hij wenste het horecabedrijf veel succes na de zware coronaperiode.

’t Wissel is een begrip in Oldebroek en verre omgeving. De naam is ontstaan begin 1900 vanwege de vroegere wisselplaats van de tramlijn die over de Zuiderzeestraatweg liep. Door de komst van auto’s, bussen en vrachtwagens verdween de tramlijn en werd een stenen straatweg aangelegd. Bij de oude wisselplaats begon Bakker Strijkert niet veel later zijn bakkerij gevolgd door zijn overbekende ijssalon en cafetaria. Vele jaren later werd de locatie een café en cafetaria genaamd ’t Wissel. Tot op de dag van vandaag heeft het nog steeds deze bestemming. De nieuwe eigenaresse Lisette van ’t Hul-Sneller heeft de afgelopen maanden het interieur vernieuwd en ook het terras heeft een metamorfose ondergaan. Klaar voor de toekomst aldus Lisette, die met haar team de gasten graag weer wil ontvangen.

De afgelopen 25 jaar heeft het gezellige horecabedrijf zich als sponsor verbonden aan VSCO’61, waarvan de laatste jaren als subsponsor. Vanwege de wisseling van eigenaar is in een prettig gesprek afgesproken dat beide partijen ook de komende periode met elkaar eenzelfde sponsorverbintenis aangaan.

Afgelopen zaterdag werd de nieuwe sponsorovereenkomst officieel bekrachtigd. Op sportpark De Heughte zette eigenaresse Lisette van ’t Hul-Sneller namens ’t Wissel en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel van VSCO’61 hun handtekeningen onder de vernieuwde verbintenis. Tevens werden de nieuwe reclameborden officieel gepresenteerd en overgedragen aan de club. Als blijk van grote dank en waardering werd de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk door de club aangeboden en werd het populaire horecabedrijf veel succes gewenst.

De loyale subsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Snackpoint Café ’t Wissel
Zuiderzeestraatweg 221
8096 BJ Oldebroek.
T: 0525 - 63 18 21
M: 06 -183 75 836
www.snackpoint.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.

Bekijk de foto's
Snackpoint Café ’t Wissel opnieuw subsponsor
04/09 17:00 Dalfsen 1 - VSCO '61 1
04/09 12:00 VSCO '61 2 - BAS 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.