Nieuws

Hoveniersbedrijf - Groencentrum en Kwekerij ’t Mulligen opnieuw wedstrijdsponsor

dinsdag 06 juli 2021

Hoveniersbedrijf - Groencentrum en Kwekerij ‘t Mulligen uit Oldebroek heeft zich opnieuw voor drie jaar als wedstrijdsponsor verbonden aan VSCO’61. Op sportpark De Heughte ondertekenden afgelopen week Johan en Adri Schenk namens ‘t Mulligen en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel namens VSCO’61 de driejarige sponsorovereenkomst. Voor de jarenlange trouwe support werd ’t Mulligen als blijk van grote dank en waardering een fraai bloemstuk aangeboden.

’t Mulligen is in de wijde regio bekend als hoveniersbedrijf, groencentrum en kwekerij. De gebroeders Johan en Adri Schenk zijn in 1992 begonnen en hebben hun bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is. Met zes medewerkers runnen de broers een groencentrum dat klanten van heinde en ver trekt. Reden hiervoor is het specialistische assortiment en ruime aanbod. Met name in grote maten groen is het aanbod aanzienlijk groter dan bij andere groencentra.

Naast het groencentrum zijn de broers gespecialiseerd in tuinontwerp, aanleg en onderhoud. De klantgerichte aanpak is hierin onderscheidend. ’t Mulligen maakt alles op maat en fabriceert desgevraagd zelf onderdelen voor uw tuin. Hiermee wordt echt alles mogelijk en dat is terug te zien in de creatieve en kwalitatief hoogwaardige tuinen die in de afgelopen jaren zijn aangelegd. Voorbeelden hiervan zijn te vinden op de website en YouTube.

Er is al jaren sprake van een prima samenwerking tussen ’t Mulligen en VSCO’61. Na een positieve evaluatie heeft ’t Mulligen opnieuw gekozen voor een driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst. Deze week werd op sportpark De Heughte de driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst officieel bekrachtigd. Daartoe ondertekenden Johan en Adri Schenk van ‘t Mulligen en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel namens VSCO’61 het vernieuwde sponsorcontract. Als blijk van grote dank en waardering voor de support aan de club werd de trouwe sponsor een fraai bloemstuk aangeboden.

Hoveniersbedrijf - Groencentrum & Kwekerij ‘t Mulligen vindt u aan de:

Ottenweg 22
8096 PW Oldebroek
T: 0525 - 63 12 39
E: info@hetmulligen.nl
www.hetmulligen.nl

Via de webshop kan er ook bij het Groencentrum worden besteld.
Blijf op de hoogte via Twitter en Facebook en bekijk ook de fraai aangelegde tuinen via Youtube en Instagram.

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Hoveniersbedrijf - Groencentrum en Kwekerij ’t Mulligen opnieuw wedstrijdsponsor
04/09 17:00 Dalfsen 1 - VSCO '61 1
04/09 12:00 VSCO '61 2 - BAS 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.