Nieuws

Trendhout sponsort trainingspakken Jeugd

woensdag 13 oktober 2021

Onder grote belangstelling van ouders, begeleiders en bestuurders werd de jeugd van VSCO’61 afgelopen vrijdag in nieuwe trainingspakken gestoken door hoofdsponsor jeugd Trendhout uit Oldebroek-Hattemerbroek. Directeur-eigenaar Maarten de Weerd met echtgenote Marjolein en hun kinderen Amber en Jesse waren naar sportpark De Heughte gekomen om persoonlijk de officiële overdracht te verzorgen. Met een groots applaus werd Trendhout bedankt voor dit prachtige sportieve gebaar. Namens de jeugd van VSCO’61 overhandigden vervolgens Lotte en Jesse Wolfsen en Tom en Bas van der Veen Trendhout een fraai boeket bloemen, een streekproductenpakket en een trainingspak voor de kinderen De Weerd als blijk van grote dank en waardering. Namens VSCO’61 bedankten bestuurslid jeugdzaken Heimen Pap en sponsorcommissielid Lammert Vlieger het groeiende bedrijf Trendhout heel hartelijk voor deze fantastische steun aan de jeugd en wensten de onderneming nog veel succes toe. Afsluitend werd er een toost uitgebracht op deze mooie en duurzame samenwerking.

In 2004 is De Weerd Houtbewerking als rondhoutzagerij van start gegaan. Doordat het bedrijf steeds meer tuinproducten op de markt bracht, is het eigen merk met de naam Trendhout opgezet. Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief programma aan tuinproducten zoals kapschuren, buitenverblijven, terrasoverkappingen, veranda’s, buitenkeukens en tuinhout. Trendhout heeft alles in eigen beheer dankzij het uiterst moderne machinepark met innovatieve CNC-machines.

“Trendhout staat voor onverwoestbare houten producten met karakter. Voor ons assortiment maken wij gebruik van Douglas hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen in heel Europa. Van Frankrijk tot Duitsland maar ook gewoon uit Nederland. Douglas hout is één van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa. Het heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Wij hebben hier een uitgebreid assortiment van vers, fijnbezaagd, tot kunstmatig gedroogd en geschaafd hout, aldus Trendhout-directeur Maarten de Weerd.

Trendhout is nationaal actief via een geselecteerd dealernetwerk en kent een zeer divers klantenbestand: van tuincentra, bouwmaterialenhandel, aannemerij, tuinhoutspecialisten, hoveniersbedrijven tot ZZP’ers. Trendhout heeft in de afgelopen zeventien jaar een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt: van rondhoutzagerij naar fabrikant en groothandel van exclusieve tuinproducten met inmiddels zo’n vijftig medewerkers in dienst.

Om verdere groei te realiseren wordt er momenteel naast de huidige locatie aan de Mheneweg Zuid te Oldebroek ook een nieuw pand gebouwd op Bedrijvenpark H2O te Hattemerbroek. Deze nieuwe locatie zal dienen als hoofdkantoor, opslag en distributiecentrum van Trendhout.

Trendhout draagt de (regionale) sport een warm hart toe. Al enige jaren is Trendhout als subsponsor verbonden aan VSCO’61 en maakt nu een volgende sponsorstap. “Het is fantastisch dat Trendhout ons voor de komende vijf jaar als hoofdsponsor van de jeugdafdeling gaat steunen. Wij zijn dan ook erg blij en trots op onze nieuwe hoofdsponsor Jeugd”, aldus een enthousiast (jeugd)bestuur en sponsorcommissie.

In de zomer werd de exclusieve sponsorovereenkomst officieel ondertekend door beide partijen, waarna de uitvoering van deze sponsorovereenkomst van start ging.

Inmiddels zijn er al veel reclame-uitingen van Trendhout zichtbaar op sportpark De Heughte. Afgelopen vrijdag was dan het grote moment aangebroken voor de jeugd van VSCO’61. Onder grote belangstelling van ouders, begeleiders en bestuurders werden zij in nieuwe trainingspakken gestoken door Trendhout. Directeur-eigenaar Maarten de Weerd met echtgenote Marjolein en hun kinderen Amber en Jesse waren naar sportpark De Heughte gekomen om persoonlijk de officiële overdracht te verzorgen. Tevens werd de nieuwe wedstrijdoutfit voor de pupillen gepresenteerd door JO10-2.

Met een groots applaus werd Trendhout bedankt voor dit prachtige sportieve gebaar. Namens de jeugd van VSCO’61 overhandigden vervolgens Lotte en Jesse Wolfsen en Tom en Bas van der Veen Trendhout een fraai boeket bloemen, een streekproductenpakket en een trainingspak voor de kinderen De Weerd als blijk van grote dank en waardering. Namens VSCO’61 bedankten bestuurslid jeugdzaken Heimen Pap en sponsorcommisielid Lammert Vlieger het bloeiende bedrijf Trendhout heel hartelijk voor deze prachtige steun aan de jeugd en wensten de onderneming nog heel veel succes toe. Afsluitend werd er samen getoost op deze mooie en duurzame samenwerking.

De nieuwe Hoofdsponsor van de Jeugd van VSCO’61 vindt u op:

Trendhout
Mheneweg Zuid 1-b
8096 RE Oldebroek
T: 0525 - 63 12 21
E: info@trendhout.nl
www.trendhout.nl

Nieuwe locatie: Bedrijvenpark H2O aan de Warmtekrachtstraat te Hattemerbroek.

Ook te volgen via LinkedIn, Facebook, Pinterest en Instagram.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Trendhout sponsort trainingspakken Jeugd
23/10 14:30 VSCO '61 1 - FC Horst 1
23/10 12:00 KHC 2 - VSCO '61 2
23/10 12:30 OWIOS 4 - VSCO '61 3
23/10 14:30 VSCO '61 4 - Wilsum 2
23/10 16:00 Zwolsche Boys 8MV - VSCO '61 5
23/10 12:00 VSCO '61 7 - VEVO 4
23/10 12:30 Unicum 6 - VSCO '61 8
SEH JO13-1 VSCO '61 JO13-1
WVF JO17-2 3 - 1 VSCO '61 JO17-1
Batavia '90 MO15-1 10 - 0 VSCO '61 MO15-1
VSCO '61 2 1 - 3 SVI 2
VSCO '61 MO17-1 4 - 1 't Harde MO17-1
VSCO '61 JO19-1 4 - 8 Hatto Heim JO19-1
Lunteren 1 1 - 1 VSCO '61 1

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.