Nieuws

VSCO’61 huldigt jubilarissen

vrijdag 29 april 2022

Traditiegetrouw huldigt VSCO’61 haar jubilarissen, die 25, 40 of zelfs 50 jaar lid zijn op de Nieuwjaarsreceptie. Vanwege de coronapandemie is deze al twee opeenvolgende jaren afgelast. Juist in deze jaren waren er veel jubilarissen te huldigen. Vrijdagavond 22 april heeft het bestuur van VSCO’61 deze jubilarissen van 2021 en 2022 uitgenodigd en zijn deze alsnog in het zonnetje gezet in aanwezigheid van hun partners. Het werd een gezellige avond, waar weer veel verhalen uit de oude doos zijn uitgewisseld

Veel van de jubilarissen waren deze avond present. Degenen die verhinderd waren zullen op een later moment alsnog hun speldje krijgen. Aan de leden die 60 jaar lid zijn zal op de Jubileumfeestavond zaterdag as. speciale aandacht geschonken worden. Op de achtereenvolgende groepsfoto’s staan de volgende jubilarissen.

25 jaar lidmaatschap
V.l.n.r.: Johan ‘Jais’ Dickhof, Stephan Beijeman, Rudy Klomp, Alwin van de Weg, Vincent van der Kubbe, Peter Lans, Vincent Bastiani, Gert Schreurs, Henk-Jan Wastenecker, Jan Willem Kroes en Gerco van Olst.

40 jaar lidmaatschap
V.l.n.r.: Bertus Busscher, Bertus Stoel, Wim Smit, Rennie Vlieger, Wim Vlieger, Barry van de Stroet, Henri Bruijnes, Willy van Oene, Jaap Schoonhoven, Teun Kroes, Johan Reurink, Pascal van de Stroom, Jaco Schoonhoven en Rene Eibrink.

50 jaar lidmaatschap
V.l.n.r.: Egbert Dijkhuizen, Henk ten Klooster en Henk Dijkhuizen.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Jack Aalderink.

Bekijk de foto's
Huldiging Jubilarissen 2022