Nieuws

Familiedag afsluiting seizoen 2021-2022

vrijdag 17 juni 2022

Voor alle teams binnen VSCO’61 is de reguliere competitie afgelopen. Na een aantal fantastische toernooien is het aanstaande morgen tijd voor de altijd gezellig familiedag. De traditionele afsluiting van het voetbalseizoen op sportpark De Heughte.

Via dit bericht willen de toernooicommissie en commissie voetbalzaken jeugd iedereen informeren over de komende familiedag.

Activiteiten
 

Voor iedereen is er wat te doen deze dag. Voor de kinderen zal er genoeg vertier zijn in de vorm van springkussens en ook kunnen de kinderen geschminkt worden. De traditionele verloting op de familiedag zal niet ontbreken. Daarnaast zal de uitslag van de grote verloting van VSCO’61 bekend gemaakt worden door de activiteitencommissie. Al met al hoeft niemand zich deze dag te vervelen. De partners en kinderen van de leden worden ook van harte uitgenodigd. Laten we er samen een echte familiedag van maken.

Voetbaltoernooi
 

Zoals gebruikelijk zal de familiedag in het teken staan van een aantal voetbaltoernooien. Door de senioren, de vrouwen en de jeugd onder 19 jaar wordt er een 7 tegen 7 toernooi gespeeld. De teams zijn door loting ingedeeld. Ook voor de jeugd zijn een aantal toernooien gepland waardoor iedereen aan voetballen toe komt.
Ook dit jaar zal er weer een ouder-kindtoernooi georganiseerd worden. Ouders en kinderen zullen morgen in een gemixt team tegen elkaar voetballen.

Programma
 

09:00 uur Aanvang jeugdtoernooien
11:30 uur 
Seniorentoernooi
16:30 uur Huldiging 3e elftal
17:00 uur Optreden zanger

Aansluitend uitslag van de grote verloting. Een gedeelte van de dag zal Luctor er staan om sinaasappels te verkopen voor Oekraïne.

Tijdens de familiedag zullen alle wedstrijden volgens de KNVB-reglementen gespeeld worden. Voor zover de reglementen niet voorzien beslist de toernooileiding.

Iedereen is van harte uitgenodigd om op 18 juni een bezoek te brengen aan sportpark De Heughte. Ouders, kinderen, familie, vrienden, kortom iedereen: jullie zijn van harte welkom om er een mooie seizoen afsluiting van te maken! De entree is gratis.

Het programmaboekje met de poule-indelingen en het wedstrijdschema van het seniorentoernooi is hier te downloaden.