Nieuws

Gaasenbeek Dakbedekkingen nieuwe stersponsor

maandag 20 juni 2022

VSCO’61 heeft deze week Gaasenbeek Dakbedekkingen uit Elburg verwelkomd als nieuwe Stersponsor. Op sportpark De Heughte werd de driejarige sponsorovereenkomst officieel ondertekend door eigenaar Matthijs Gaasenbeek en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Tevens werden de nieuwe reclameborden met de geüpdate huisstijl door de nieuwe stersponsor overhandigt aan de club. Er werd Matthijs een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van dank en waardering en ook werd het dakbedekkingsbedrijf veel succes gewenst, waarna een toost volgde met het bekende Kanariebiertje.

Matthijs Gaasenbeek begon in 2011 vanuit Kamperveen zijn dakbedekkingsbedrijf. Ruim elf jaar verder is het bedrijf niet meer weg te denken in de branche. Met de vereiste vakkennis en de ruime ervaring beschikt hij over de juiste instrumenten om ieder dak naar wens te bewerken.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht voor alle soorten (bitumineuze en EPDM) dakbedekkingen voor hellende en platte, lage of hoge daken, dakisolatie, dakonderhoud, dakranden, dakveiligheid, tijdelijk of permanente bedekking, duurzame daken, recycling, IR dakscan en groene daken.

Gaasenbeek maakt graag een inventarisatie van uw wensen, bekijkt de aanwezige mogelijkheden om u vervolgens de beste oplossing te bieden voor een nette prijs. Het dakbedekkingsbedrijf werkt met name in de omgeving van Zwolle, Kampen, Harderwijk, Apeldoorn, de Veluwe en de Noordoostpolder.

Hoewel Matthijs Gaasenbeek nooit gevoetbald heeft, heeft hij de club VSCO’61 altijd een warm hart toegedragen. Hij mocht danook graag meehelpen achter de bar in de kantine. Toen hij startte met zijn eigen bedrijf lag sponsoring danook voor de hand. Al vele jaren is Gaasenbeek een trouwe en gewaardeerde sponsor van de club, Afgelopen maand werd in een prettig sponsorgesprek overeengekomen dat het bedrijf zich de komen jaren als Stersponsor aan VSCO’61 bindt. Recent werd de driejarige sponsorovereenkomst op sportpark De Heughte officieel ondertekend door eigenaar Matthijs Gaasenbeek en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Tevens werden de geüpdate reclameborden met de nieuwe huisstijl officieel overhandigd aan de club. De nieuwe Stersponsor werd een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van grote dank en waardering. Een toost met het bekende Kanarie-biertje werd uitgebracht op de samenwerking en het succes van de onderneming.

De nieuwe VSCO’61-Stersponsor is te vinden via:

Gaasenbeek Dakbedekkingen
Vletstraat 20
8081 NP Elburg
T: 0525 - 656 520 of 06 - 149 42 731
E: info@gaasenbeekdakbedekkingen.nl
www.gaasenbeekdakbedekkingen.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.

Bekijk de foto's
Gaasenbeek Dakbedekkingen nieuwe stersponsor
10/06 09:15 Swift '64 MO15-1 - VSCO '61 MO15-1
DOS Kampen JO19-2 1 - 1 VSCO '61 JO19-1
SVO Deventer'21 MO20-2 1 - 0 VSCO '61 MO20-1 (9-tal)
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.