Nieuws

Padel en pub quiz afsluiting trainingskamp Benidorm

maandag 16 januari 2023

Ook op de zonnige zaterdag begon de dag op tijd, al was dat niet voor iedereen even makkelijk. Met een broodje in de hand dan maar de bus in om richting het padel-centrum te gaan voor een actief partijtje ballen, maar dan met een racket op een veld omzoomd met glazen wanden. Winnaar van de finale was uiteindelijk het duo Rick Pul en Thomas van de Kolk. Tweede werden Steven van de Grift en Kevin Kroneman.

Het programma moest strak in de gaten gehouden worden want de lunch in het hotel stond alweer klaar. Na een snelle douche, even omkleden en eten konden de kanaries naar het New Artist café, een kleine twee kilometer verderop. Voor een paar toch wel serieus geblesseerden reed de taxi voor, voor een aantal anderen ook, maar lopen was in het kader van sportief bezig zijn wel de betere keuze voor de overige aanwezigen.

Onderweg vonden we wat gevlogen kanaries op een terras langs de route. De wedstrijd Manchester United tegen Manchester City stond op hetzelfde tijdstip geprogrammeerd en dat kon niet genegeerd worden uiteraard. Eén en ander had wel tot gevolg dat de pub quiz iets verlaat van start ging maar dat mocht de pret niet drukken. De uiteindelijke winnaars hadden een ruime voorsprong op de rest van de deelnemers en gaven blijk van een uitmuntende kennis van het mondiale voetbal.

En dan de wandeling of respectievelijke taxirit terug naar het hotel waar alweer de volgende maaltijd klaarstond waarna iedereen een vrije invulling aan deze laatste avond in Benidorm kon geven. Zondagmorgen opruimen en inpakken, nog een paar uurtjes genieten van de Spaanse zon, waarna de terugreis richting het koude en natte Nederland plaatsvond vanaf Alicante Aeropuerto na een geslaagd en gezellig trainingskamp.

Bekijk alle foto's van Dorine Verheul van het trainingskamp in Benidorm via deze link.

Bekijk de foto's
Padel en pub quiz in Benidorm
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.