Nieuws

Spetterend jubileum voor nieuwe vrouwen 30+ teams

dinsdag 28 maart 2023

Wat ruim een jaar geleden begon als een wild plan, is inmiddels ook al een jaar de leuke realiteit: als twee fanatieke voetbalmoeders laten zien dat dat wat onze kinderen op het voetbalveld doen, we zelf ook wel kunnen. Binnen twee weken, waarin hard geworven werd, waren er al meer dan 20 vrouwen bereid gevonden om ons te helpen onze woorden waar te maken en schreven we ons in bij VSCO’61. Al snel hebben we ons ook ingeschreven voor de 7x7 competitie van de KNVB. Een competitie waarbij we acht vrijdagavonden drie wedstrijden van 20 minuten spelen tegen diverse teams uit de omgeving.

In het begin hadden we te maken met opmerkingen van mensen die benieuwd waren of we het vol konden houden en of we nog wel zouden bestaan na een jaar. Daarvan is het tegendeel wel bewezen! Inmiddels zijn we, door de vele aanmeldingen, verder gegaan met twee teams en vierden we afgelopen zaterdag onze eerste ‘verjaardag’.  Een jaar waarin we, zoals bekend, niet alle wedstrijden wonnen maar waarin we in de derde helft vaak moeilijk te kloppen bleken.

Met een grote groep vrouwen hebben we, ter ere van ons jubileum, een feestavond georganiseerd in restaurant De Haas in Elburg. Onder het genot van een overheerlijk, all-inclusive, barbecue-arrangement werd er een zelf-georganiseerde pubquiz gehouden. In meerdere teams waren er in opvallend diverse onderwerpen, vragen bedacht. Team blauw, met Lotty, Lijanne en Willeke B., kwam als winnaar uit de bus. Onderling mochten zij vervolgens gaan strijden om de nieuwe wisselbeker. Na een gelijkopgaande strijd mocht Lotty deze bokaal mee naar huis nemen. Van harte gefeliciteerd! We kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Denk je na het lezen van dit verhaal: “Hey, dat lijkt me een gezellige club, daar wil ik graag deel van uit maken.“ We verwelkomen graag nieuwe speelsters! Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van één van de vrouwen 30+ teams: team 2 of team 3, of neem contact op met info@vsco.nl.

Bekijk de foto's
Spetterend jubileum voor nieuwe vrouwen 30+ teams
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.