Lid worden van de supportersvereniging

Doel van de Supportersvereniging V.S.C.O. is om voetbalvereniging VSCO'61 financieel te ondersteunen, zodat de supporters daar de vruchten van plukken.

De Supportersvereniging heeft door de jaren heen meerdere malen de vereniging financieel ondersteund, zoals de tribune en de terrasoverkapping. Ook is financieel bijgedragen om het parkeerterrein aan de overkant van de weg te realiseren. Verder zijn er bij speciale wedstrijden van het eerste elftal, supportersbussen geregeld en filmmiddagen voor de jeugd georganiseerd. Bij jubilea heeft de Supportersvereniging de vereniging altijd een forse financiële schenking gedaan.

Het bestuur bestaat uit vijf personen met de volgende taakverdeling:

Voorzitter: Henk van Os. Taken: zorgt voor structuur en continuïteit binnen het bestuur en staat zijn mannetje bij het loten verkopen aan de poort en assisteert bij de Bingo als dit nodig is.

Secretaris: Jan Visch. Taken: zorgt voor de organisatie van de vergaderingen en de vastlegging hiervan. Verder is hij verantwoordelijk voor de bezetting van de lotenverkoop aan de poort en is hij de rechterhand van Jannes bij de Bingo.

Penningmeester: Gert van de Heuvel. Taken: zorgt in de eerste plaats voor een goede registratie en verantwoording van de financiën.  Daarnaast is hij barkeeper tijdens de bingo-avonden en is hij de drijvende kracht achter het eindejaars-darttoernooi.

Algemeen lid: Jannes ten Hove: Taken: is verantwoordelijk voor de klaverjaswedstrijden die zoals gebruikelijk op de maandag plaats vinden, maar ook de Kerst-  en Oudejaarsklaverjastoernooien neemt hij voor zijn rekening. Ook bij de Bingo is hij een vaste waarde. Verder helpt hij bij de lotenverkoop aan de poort.

Algemeen lid: Bertus van de Grift. Taken: is een vaste waarde bij het loten verkopen en biedt ondersteuning waar het nodig is. Zo is Bertus altijd aanwezig tijdens de bingo-avonden om de aanwezigen te voorzien van een hapje en drankje.

Bent u enthousiast geworden en nog geen lid dan kunt u zich aanmelden via de site van VSCO'61 of een telefoontje naar Jan Visch op 06-40089462. Mailen kan ook naar janvisch2@gmail.com,  verder zijn er opgaveformulieren op het sportpark aanwezig.

10/06 09:15 Swift '64 MO15-1 - VSCO '61 MO15-1
DOS Kampen JO19-2 1 - 1 VSCO '61 JO19-1
SVO Deventer'21 MO20-2 1 - 0 VSCO '61 MO20-1 (9-tal)
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.