HOE WORD IK LID?

Beste nieuwkomer,

Op deze pagina tref je allerlei informatie en formulieren aan als het gaat om het lidmaatschap van VSCO'61.

Wij willen jou graag onze vereniging voorstellen. VSCO’61 betekent Verenigde Sportclub Oosterwolde. Op 24 augustus 1961 richtten vijf Oosterwoldenaren VSCO’61 op met als doel het realiseren van een omnivereniging, waarin verschillende sporten waren ondergebracht.

Op dit moment kunnen wij constateren dat de voetbalvereniging als enige tak is blijven bestaan, die dan ook door de jaren heen een sterke groei heeft meegemaakt. VSCO’61 telt ongeveer 700 leden. Aan de competitie doen senioren, dames, junioren, pupillen en mini-pupillenteams (de Kanariepietjes) mee.
Verder spelen ook nog enkele teams in de zaal. De clubkleuren zijn geel en zwart. VSCO’61 speelt op het mooie sportpark De Heugthe en heeft vier speelvelden (waaronder een kunstgrasveld) en een trainingsveld. Wij hebben een prachtige kantine en verder beschikken wij over een moderne kleedaccommodatie, die voldoet aan de eisen van deze tijd.
Het bestuur bestaat uit zeven personen en wordt ondersteund door diverse commissies en andere overlegstructuren, zoals jeugdbestuur, de technische, toernooi- en vele andere commissies. Ons fullcolour clubmagazine heet Op de Heughte en verschijnt viermaal per jaar. Daarnaast geven we jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen onze prachtige presentatiegids uit en bij aanvang van het nieuwe kalenderjaar ons informatieve businessnagazine met nieuws van en over sponsors.

Jij hebt nu een kleine indruk gekregen van onze vereniging. We hopen dat het voldoende is om lid te worden. Wees welkom als lid van VSCO'61!

Lees hieronder hoe één en ander in zijn werking gaat. 

Hieronder vind je de knop "Lid worden van VSCO". Via deze knop kom je bij ons digitale inschrijfformulier. Na het ontvangen van dit formulier nemen we contact met je op.
Verder vind je hieronder het reglement dat betrekking heeft op dat lidmaatschap en een link naar de gemeente Oldebroek, mocht je moeite hebben met het betalen van de contributie.

Meer informatie of vragen? Neem contact op met de secretaris van VSCO’61 Margreet Heimensen.

 

 
Lid worden van VSCO
 
Reglement lidmaatschap 
 
Jeugdfonds Sport & Cultuur
10/06 09:15 Swift '64 MO15-1 - VSCO '61 MO15-1
DOS Kampen JO19-2 1 - 1 VSCO '61 JO19-1
SVO Deventer'21 MO20-2 1 - 0 VSCO '61 MO20-1 (9-tal)
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.