Beleid

VSCO'61 bouwt voortdurend aan haar beleid. Veranderingen in de maatschappij vragen ook van een voetbalvereniging als VSCO'61 veel. Een club die zeker in Oosterwolde letterlijk en figuurlijk middenin de maatschappij staat.

Daarom is er een Gedragscode om respectvol met elkaar om te gaan. Zowel binnen, maar zeker ook buiten het veld. Tevens heeft de vereniging een Verenigingsplan opgesteld, waarin prestaties en plezier niet alleen in samenspraak gaan, maar ook voorop staan. Daarnaast beschikt de vereniging over een Technisch voetbalbeleidsplan.

Het Verenigingsplan is een voortschrijdend driejaarlijks plan. Het plan moet VSCO'61 in staat stellen om vroegtijdig te kunnen anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en om de juiste keuzes te maken in het belang van de vereniging. Het Verenigingsplan wordt jaarlijks geactualiseerd, zodat er goed gevolgd kan worden of de doelstellingen ook bijtijds gerealiseerd worden of dat er moet worden bijgesteld.

Op 1 april 2011 zijn de nieuwe Statuten ingeschreven bij de notaris. Op basis van een concept van de KNVB zijn deze nieuwe statuten opgesteld. Er is bij de opzet gestreefd naar vereenvoudiging. Zo zijn alle leden, pupil, junior of senior, volwaardig lid en hebben alle stemrecht in de ALV.

Gedragscode

Verenigingsplan

Technisch Voetbalbeleidsplan

Technisch Jeugdvoetbalbeleidsplan

Statuten VSCO'61

Reglement wedstrijdzaken

Reglement Vertrouwenspersonen VSCO'61

Beleid rondom overlijden

Privacy reglement

10/06 09:15 Swift '64 MO15-1 - VSCO '61 MO15-1
DOS Kampen JO19-2 1 - 1 VSCO '61 JO19-1
SVO Deventer'21 MO20-2 1 - 0 VSCO '61 MO20-1 (9-tal)
VSCO '61 3 1 - 4 AZVN 2/ Kattenberg verhuizingen
VSCO '61 2 6 - 4 sc Genemuiden/ KLB BEMAT 2

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.