Lid worden van
VSCO’61

Welkom bij VSCO’61!

Leuk dat je lid wilt worden. Dankzij vrijwilligers, sponsoren en de contributie bestaat VSCO’61. We willen een open vereniging zijn waar iedereen welkom is. Wij vragen u om lidmaatschapsgeld (contributie) en om een helpende hand.

 

Word lid!

 

Over VSCO’61

VSCO’61 betekent Verenigde Sportclub Oosterwolde. Op 24 augustus 1961 richtten vijf Oosterwoldenaren VSCO’61 op met als doel het realiseren van een omnivereniging, waarin verschillende sporten waren ondergebracht.

Op dit moment kunnen wij constateren dat de voetbalvereniging als enige tak is blijven bestaan, die dan ook door de jaren heen een sterke groei heeft meegemaakt. VSCO’61 telt ongeveer 700 leden. Aan de competitie doen senioren, dames, junioren, pupillen en mini-pupillenteams (de Kanariepietjes) mee.
Verder spelen ook nog enkele teams in de zaal. De clubkleuren zijn geel en zwart. VSCO’61 speelt op het mooie sportpark De Heugthe en heeft vier speelvelden (waaronder een kunstgrasveld) en een trainingsveld. Wij hebben een prachtige kantine en verder beschikken wij over een moderne kleedaccommodatie, die voldoet aan de eisen van deze tijd.

 

Hulp bij betalen van contributie

Sporten wil je blijven doen, ook als je geldzorgen hebt. Niet iedereen kan de contributie betalen. Tegenwoordig hebben 1 op de 11 gezinnen te maken met financiële problemen. Dat is niet vreemd in tijden van inflatie en hoge energierekeningen. VSCO’61 is daarom aangesloten bij het Niemand Buitenspel programma. Een initiatief dat blijven sporten mogelijk wil maken voor iedereen, ook in financieel moeilijke tijden. Informatie over hulp bij geldzorgen vind je op www.Geldfit.nl/voetbal. Wij helpen u graag op weg naar de juiste hulp. Binnen onze vereniging is Heimen Pap Financieel Contactpersoon. Hij is te bereiken op h.pap@vsco.nl