Word ook
Sponsor

Sponsors en VSCO’61

horen onlosmakelijk bij elkaar

Thuis

Bij VSCO’61 bruist het van activiteit, gedragen door een sterk imago dat voortkomt uit de aandacht voor al onze leden en teams, onze professionele uitstraling en de warme sfeer. Hier voelt eenieder zich snel thuis, omdat we naar elkaar omkijken. Sportiviteit, prestatie en gezelligheid gaan hand in hand, en naast het sporten worden leden aangemoedigd om hun talenten op diverse manieren in te zetten, zoals in de magazines die we als club uitgeven.

 

Events

Sponsoren bij VSCO’61 betekent investeren in relatiebeheer. Hier worden handen geschud, connecties gemaakt, en geniet men van evenementen en voetbal. VSCO’61 is niet alleen op zaterdag in beweging; ook op andere momenten bieden we zakelijk interessante mogelijkheden, zoals sponsoravonden, presentaties van bekende sprekers en bedrijfs- en wedstrijdbezoeken.

 

Win-Win

Als club tonen we altijd waardering voor onze sponsors, met voordelen als vergrote naamsbekendheid, product- of dienstafname, en het leggen van waardevolle ondernemersverbindingen. Zo versterken we de band met het bedrijfsleven en koesteren we langdurige relaties waarop we trots zijn. Elke sponsor, groot of klein, wordt bij VSCO’61 gelijk behandeld en profiteert van diverse sponsormogelijkheden.

 

Mogelijkheden

Voor bedrijven is het eenvoudig om sponsor te worden van onze club. De sponsorcommissie staat klaar om met u in gesprek te gaan over uw behoeften en wensen. Neem vrijblijvend contact op met onze sponsorcommissie en ontdek de diverse mogelijkheden om deel uit te maken van de VSCO’61-familie.

 

NEEM CONTACT OP MET DE SPONSORCOMMISSIE

Sponsormogelijkheden

De sponsormogelijkheden zijn eindeloos. Van een advertentie in het Business Magazine tot het verbinden van uw naam aan een van onze voetbaltoernooien. Hieronder ziet u enkele sponsorvormen. Wij gaan graag met u in gesprek om te bespreken wat het beste bij u en uw organisatie past. Hierbij zijn onderstaande sponsorvormen mogelijk waarbij de samenstelling van uw sponsorcontract in overleg op u kan worden aangepast. 

 

 

Onze sponsoren

Sponsoractiviteiten

 

VSCO’61 is een vooruitstrevende vereniging met gezonde ambities, we vormen een hechte en enthousiaste vereniging en lopen graag voorop in vele terreinen. Op sponsorgebied betekent dit dat we voldoen aan de behoeften van onze sponsoren en wederzijdse voordelen creëren waar mogelijk. Hierbij kunt u onder andere denken aan het organiseren van sponsoractiviteiten, het bieden van een platform voor het ontwikkelen van uw netwerk en het meedelen in de inkoop van onze vereniging. Onze actieve en goedbezette Sponsorcommissie zet zich volledig in voor dit doel.