Vrijwilliger worden
bij VSCO’61

Vrijwilligerswerk bij VSCO’61

 

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Van scheidsrechter tot kantinepersoneel en van onderhoudsploeg tot sponsorcommissie. We zijn als vereniging trots op al onze 200 vrijwilligers.

Als vereniging vinden we het belangrijk dat het sportpark er doordeweeks en in het weekend picobello bijligt. Dat er voldoende scheidsrechters zijn op de wedstrijddagen, de teams beschikken over nette tenues en trainingspakken. Ga zo maar door. Daar komt veel werk bij kijken. Ook achter de schermen zijn tientallen vrijwilligers actief om de vereniging (financieel) gezond te houden.

Behalve dat het belangrijk is voor de vereniging, is vrijwilligerswerk ook hartstikke leuk en gezellig!
We roepen je dan ook van harte op jouw interesse met de vrijwilligerscommissie te delen. Samen kun je op zoek naar een leuke en zinvolle bijdrage aan de club.

 

Voorbeelden van vacatures zijn:

 

 • Kantinepersoneel
  We zoeken versterking in de keuken en/of achter de bar in de kantine. Wie hebben hiervoor belangstelling en willen de handen uit de mouwen steken?
 • Barpersoneel bestuurskamer
  We hebben een aantal mensen nodig om onze gasten rondom de thuiswedstrijden van het eerste elftal gastvrij te ontvangen. Wie voelt zich geroepen?
 • Medewerkers websiteteam
  Om onze website verder te optimaliseren en zo actueel mogelijk houden kunnen we nog een aantal webredacteuren gebruiken. In het bijzonder zoeken wij een jeugdlid voor uitbreiding van ons team.
 • Radioverslaggever
  Wekelijks wordt er van de wedstrijden van het eerste elftal verslag gedaan voor de LOCO en de LOE. Welke enthousiaste persoon vindt het leuk om dit te doen en wil deze taak op zich nemen?
 • Assistent pupillentraining
  Gemotiveerd om assistentie te verlenen bij de training van onze jongste Kanaries (E en F pupillen)? Dit kan op de maandag- en woensdagmiddag. Zegt het voort!
 • Lid Activiteitencommissie
  Deze actieve commissie, die VSCO’61 ondersteunt bij de vele acties en activiteiten die er jaarlijks zijn, kan nog versterking gebruiken. Vele handen maken licht werk.

 

Aanmelden als vrijwilliger
Heb je interesse voor een van bovenstaande vacatures? Of denk je op een andere manier jouw steentje te kunnen bijdragen? Meld je aan bij een van de leden van de Vrijwilligerscommissie.

 

De vrijwilligerscommissie bestaat uit:

 

Jochem Schreurs – Voorzitter | jo.schreurs@vsco.nl

Gerrit van ’t Veen | g.vantveen@vsco.nl

Tjalke Schuurmans

Niels van Os

Tessa Grolleman