Scheidsrechter Bas Nijhuis gastspreker
bij lancering 25e presentatiegids VSCO’61

Aanstaande vrijdagmiddag 11 augustus wordt op Sportpark De Heughte de nieuwe presentatiegids van voetbalvereniging VSCO’61 feestelijk gelanceerd. Het is de 25e editie van het magazine, dat traditiegetrouw een week voor het Berend Elzerman Toernooi wordt uitgegeven. Toparbiter Bas Nijhuis zal als speciale gastspreker bij de jubileumeditie aanwezig zijn.

 

In het seizoen 1999-2000 verscheen de eerste presentatiegids van De Kanaries uit Oosterwolde. De eerste editie telde 32 pagina’s. In de tussenliggende jaren is de gids blijven groeien, in omvang en oplage. De nieuwste presentatiegids telt inmiddels 92 pagina’s en wordt regionaal verspreid in een oplage van 8.000 exemplaren. De foto’s in de gids zijn van de hand van Herman van der Wal en de vormgeving wordt verzorgd door Bredewold. Saillant detail: Beide partijen hebben aan alle 25 edities meegewerkt.

 

Alle leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren en overige belangstellenden zijn van harte uitgenodigd in het clubgebouw op sportpark De Heughte in Oosterwolde (Gld) om deze feestelijke jubileumuitreiking bij te wonen op vrijdagmiddag 11 augustus.

Het programma ziet er als volgt uit:

 

 

 

15:30 uur – Inloop met koffie/thee & traktatie
16:00 uur – Opening
16:15 uur – Bas Nijhuis wordt geïnterviewd door Bert van Losser (RTV-Oost)
16:55 uur – Interview met Hoofdtrainer Henrico Mud
17:10 uur – Uitreiking eerste exemplaar nieuwe presentatiegids
17:30 uur – Afsluiting door voorzitter Ben Schreurs
17:35 uur – Nazit met een gezellige jubileum-BBQ

 

Met vriendelijke groet,
Presentatiegidscommissie VSCO’61

 

Op de begeleidende foto links journalist Bert van Losser van RTV Oost en rechts scheidsrechter Bas Nijhuis.