Hans Nijland gastspreker bij
presentatie Businessmagazine 2024

Op vrijdagmiddag 26 januari wordt de dertiende editie van het Businessmagazine van VSCO’61 gepresenteerd. Bij die gelegenheid komt oud algemeen directeur van FC Groningen Hans Nijland naar sportpark De Heughte in Oosterwolde. Hij zal vertellen over zijn carrière als ondernemer in de uitgeversbranche en als algemeen directeur van FC Groningen. Momenteel is hij voorzitter van amateurclub HSC uit Sappemeer en medeaandeelhouder van Hattrick Media. Hij heeft zijn memoires laten optekenen in het fraaie boek ‘Boerenbluf op de transfermarkt’. Beleef zijn bijzondere transacties alsook de bouw van het nieuwe stadion Euroborg en Sportpark Corpus in Groningen. De bijeenkomst belooft dan ook een interessante en boeiende presentatie te worden. Wees welkom bij VSCO’61 op 26 januari 2024!

 

Na een afwezigheid van twee jaar vanwege corona. kon de businessmagazinecommissie van VSCO’61 vorig jaar eindelijk weer een traditionele sponsormeeting organiseren. En ook dit jaar staat de meeting weer gepland en wel op vrijdag 26 januari 2024. Als gastspreker is ditmaal ondernemer en oud-FC Groningen directeur Hans Nijland aanwezig. Hij zal het publiek meenemen in zijn rijke loopbaan waarin hij onder andere vertelt over zijn ervaringen met Virgil van Dijk, Suarez, Tadic, de Koemannetjes en Arjan Robben. Ook zal hij de bouw van het nieuwe FC Groningen-stadion Euroborg toelichten.

 

Aansluitend op de speech van Hans Nijland zal het Businessmagazine 2024 van VSCO’61 worden gepresenteerd. Met dertien edities is het magazine een vaste waarde geworden in de publicaties van VSCO’61. Het Businessmagazine is voor en door sponsoren van VSCO’61 gemaakt. In het magazine worden 12 sponsoren geïnterviewd. Dit levert een prachtig beeld op van ondernemers in de wijde regio. Het thema is ditmaal: Vernieuwing. Daarnaast is er ook een exclusief interview met de recent opgerichte ondernemersvereniging COO, wat staat voor Coöperatieve Ondernemers Oosterwolde. Ruime aandacht is er ook voor hoofdsponsor Prins Bouw die in 2024 haar 100-jarig bestaan viert. Het Businessmagazine is wederom een interessante editie geworden die ook dit jaar visueel weer verder is ontwikkeld.

 

Het belooft een interessante en bovenal gezellige bijeenkomst te worden. Na het verhaal van Hans Nijland en de presentatie van het Businessmagazine 2024 zal er worden afgesloten met een hapjesbuffet en een drankje. Via deze weg nodigt de Businessmagazinecommissie van VSCO’61 dan ook alle sponsoren, leden, vrijwilligers en supporters uit om hierbij aanwezig te zijn.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

  15:30 uur   Inloop in het clubgebouw van VSCO’61
  16:00 uur   Gastspreker Hans Nijland (FC Groningen) vertelt over zijn BVO-carrière.
  17.00 uur   Uitreiking van het VSCO’61 Businessmagazine 2024
  17:30 uur   Napraten onder het genot van een drankje en een hapjesbuffet

 

De Businessmagazinecommissie hoopt op een boeiende en sfeervolle presentatie van het VSCO’61 Businessmagazine 2024.

 

Foto Hans Nijland